Er vi blitt spenna gærne alle sammen eller?

Bare du kan svare på disse grunnleggende spørsmålene eller vedkommende som skal ha kjøpt 4000 eksemplarer av Hege Storhaugs bok.

SHE GOT THE HOLE WORLD: Tilfeldig valgt fotografi til denne delikate saken som på vegne av trekkfuglene tar opp et knippe grunnleggende spørsmål i vår betente samtid. Foto: John Terje Pedersen.
SHE GOT THE HOLE WORLD: Tilfeldig valgt fotografi til denne delikate saken som på vegne av trekkfuglene tar opp et knippe grunnleggende spørsmål i vår betente samtid. Foto: John Terje Pedersen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nedre Fagerborg Blodklubb og Primtall Laug (NFBBKOPTL) hadde i går et møte på en hittil ukjent adresse i Oslo. To av laugets tre medlemmer møtte opp der de ble enige om og sende ut følgende grunnleggende spørsmål i vår tid: Er det der en integreringsminister eller ei kjøttkvern? Er det statsministeren eller en stumtjener? Er det Mammon eller Latter? Er dette her en avis eller en vernet bedrift? Er det Norge i rødt, hvitt og blått eller mellomkrigstida?

Er det Arbeiderpartiet eller ei vindmølle? Er det Jan Bøhler eller Spinal Tap? Er det Norges Fotballforbund eller Rotary? Er det der Putin eller Stalin? Er det en moske eller en bingohall? Er det der ei kirke eller en bordell?

Er det sosiale medier eller en galge? Er det her 2016 eller 1936? Er det kongen eller dronningen? Er det en engel eller ei prinsesse? Er det snapchat eller barnet ditt? Er det den arabiske våren eller fjorten dager før frostnettene?

Er det Sverige eller Liseberg? Er det Danmark eller et freakshow? Er det en fiskeriminister eller et oppdrettsanlegg? Er det Hver Gang Vi Møtes eller italienske gråtekoner? Er det en forsvarsminister eller en kruttlappistol?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer