Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Er vi blitt spenna gærne alle sammen eller?

Bare du kan svare på disse grunnleggende spørsmålene eller vedkommende som skal ha kjøpt 4000 eksemplarer av Hege Storhaugs bok.

SHE GOT THE HOLE WORLD: Tilfeldig valgt fotografi til denne delikate saken som på vegne av trekkfuglene tar opp et knippe grunnleggende spørsmål i vår betente samtid. Foto: John Terje Pedersen.
SHE GOT THE HOLE WORLD: Tilfeldig valgt fotografi til denne delikate saken som på vegne av trekkfuglene tar opp et knippe grunnleggende spørsmål i vår betente samtid. Foto: John Terje Pedersen. Vis mer

Nedre Fagerborg Blodklubb og Primtall Laug (NFBBKOPTL) hadde i går et møte på en hittil ukjent adresse i Oslo. To av laugets tre medlemmer møtte opp der de ble enige om og sende ut følgende grunnleggende spørsmål i vår tid:
 Er det der en integreringsminister eller ei kjøttkvern? Er det statsministeren eller en stumtjener? Er det Mammon eller Latter? Er dette her en avis eller en vernet bedrift? Er det Norge i rødt, hvitt og blått eller mellomkrigstida?

Er det Arbeiderpartiet eller ei vindmølle? Er det Jan Bøhler eller Spinal Tap? Er det Norges Fotballforbund eller Rotary? Er det der Putin eller Stalin? Er det en moske eller en bingohall? Er det der ei kirke eller en bordell?

Er det sosiale medier eller en galge? Er det her 2016 eller 1936? Er det kongen eller dronningen? Er det en engel eller ei prinsesse? Er det snapchat eller barnet ditt? Er det den arabiske våren eller fjorten dager før frostnettene?

Er det Sverige eller Liseberg? Er det Danmark eller et freakshow? Er det en fiskeriminister eller et oppdrettsanlegg? Er det Hver Gang Vi Møtes eller italienske gråtekoner? Er det en forsvarsminister eller en kruttlappistol?

Er det content marketing eller pressestøtte? Er det kommentatorfeltet eller Odins sønner? Er dette her reinspikka kommunisme eller tåkeprat? Er det SV eller lukket avdeling? Er det en Snømann eller Jo Nesbø?

Er det en utenriksminister eller Titten Tei? Er det LSD eller oljefondet? Er det et børskrakk eller fortjener vi det? Er det Donald Trump eller The End of the World? Er det rasisme eller er det sånn vi er?

Er det mulig å tenke og vaske samtidig? Er det Saudi-Arabia eller IS? Er det Martin Kolberg eller en partipisk? Er det Dagsavisen eller en vernet bedrift? Er det Aftenposten eller det bestående? Er det NRK eller frimurerlosjen?

Er det Karlsvogna eller ei drone? Er det Manchester United eller trontaledebatten? Er det Liverpool-supportere eller en barnehage? Er det en advokat eller ei bunnlinje?

Er vi blitt spenna gærne alle sammen? Bill.Merk: ASAP.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media