SAMMEN PÅ TURNÈ:  Adelén la ut bilder av seg selv og Eric Saade på Instagram etter deres opptreden på P4s Vinterlyd-turné. Foto: Privat
SAMMEN PÅ TURNÈ: Adelén la ut bilder av seg selv og Eric Saade på Instagram etter deres opptreden på P4s Vinterlyd-turné. Foto: PrivatVis mer

Eric Saade opptrådte med sin «nye Tone»

- Alle er jo glade i Justin Bieber, men Eric er litt mer tilgjengelig.

(Dagbladet): Eric Saade ble for alvor kjent i Norge etter å ha laget låta «Imagine» med sangstjerna Tone Damli, som de også spilte inn en het omdiskutert musikkvideo til på Ibiza.

Nå er Saade igjen tilbake i Norge, denne gangen på P4s konsertturné Vinterlyd.

Opptrådte sammen Med på turneen er også MGP-stjerna Adelén, som ble kjent da hun sang seg videre fra delfinale i Melodi Grand Prix med låta Bombo, og som nå er del av stallen til David Eriksen, tidligere «Idol»-dommer og manager for Tone Damli Aaberge.

Flere har sammenlignet den vakre Horten-jenta med nettopp Tone Damli, og under Vinterlyds første konsert i Drammen fikk Eriksens to sangstjerner nok en ting til felles.

På scenen dukket nemlig Adelén og Saade opp sammen, og fremførte nettopp låta «Imagine», som han først ble kjent med sammen med Tone.

- De var begge med på Vinterlyd med sine låter. «Imagine» var ikke i planen å gjøre, men så spurte de Adelen om hun kunne tenkt seg å gjøre den sammen med Eric. Det var en idé som dukket opp, så det er ikke snakk om et samarbeid, sier Adeléns manager David Eriksen.

Hva er det med Eric Saade og Norge?

- Han er jo heldig stilt. Det er ingen å konkurrere mot her hjemme i Norge. Vi har ikke det ungpikeidolet her. Alle er jo glade i Justin Bieber, men Eric er litt mer tilgjengelig. Det er ganske morsomt å se hvordan disse ungjentene reagerer, sier Eriksen og ler.

Ny singel Eriksen forteller at de nå fokuserer på Adelén og hennes låt Bombo.

- Låta selger fortsatt veldig godt, og vi slipper video på den denne uken. Samtidig er hun i studio og spiller inn flere låter med tanke på et album senere i år. En ny singel kommer først til sommeren. Adelén er litt på lik linje med Eric. Hun er i et segment hvor det ikke er så mange andre, sier Eriksen.

Han forteller at den nye singelen vil bli minst like fengende som den forrige.

- Det er helt klart. Det er det ungdommen liker i dag, er det ikke det? Men man skal ikke ta lett på det. Alle vet hvor vanskelig det er å lage en hit, sier han.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Her er Adelén og Eric Saade sammen på scenen i Drammen. Foto: Privat Vis mer