Erik Follestad:

Erik Follestad er singel

Brudd etter et knapt år.

SINGEL: Erik Follestad er blitt singel. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Erik Follestad er blitt singel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I juni i fjor kunne tv-profil og tidligere ishockeyspiller Erik Follestad (29) avsløre overfor Dagbladet at han hadde funnet lykken med Annie Winquist (25).

Dessverre ble lykken kortvarig for den tidligere landslagsspilleren.

Til Dagbladet bekrefter både Follestad og Winquist bruddet, men ønsker ikke å kommentere saken ytteligere.

JULELÅT: I september inngikk Mads Hansen og Erik Follestad et veddemål. To måneder senere fikk Erik Follestad sjokkbeskjeden. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Helén Skogstad Vis mer

Åpen om kjærlighetslivet

I podkasten til Ida Fladen, «Ida med hjertet i hånden», i fjor, fortalte Follestad for øvrig om sine tidligere forhold, og at han føler at han ikke har hatt ordentlig kjærlighetssorg.

Follestad snakket også om Winquist, og røpet at de to egentlig ikke hadde noen plan om å bli sammen.

Ifølge 29-åringen ville hun i utgangspunktet bare treffe ham én gang fordi hun syntes det var spennende.

- Hun hadde ingen planer om å date meg, men så var det litt hyggelig likevel, sa han i podkasten, og la til at de møttes et par ganger - og at forholdet utviklet seg.

Follestad fortalte videre at det ikke alltid har vært like lett å ha rykte på seg for å være en «typisk hockeyspiller». Ifølge ham selv er det nemlig ulike oppfatninger om hockeyspillere.

- Hun hadde hørt en del ting om meg, men jeg la en del kort på bordet tidlig, og da slipper man å gå inn i et forhold med hemmeligheter eller rykter man ikke har snakket om. Da vi gjorde det, så snudde det på en måte, og da følte jeg at «her kan det faktisk bli noe», fortalte han i podkasten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer