Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Farmen kjendis»:

Erlend Elias stoppet «Farmen»-innspillingen. Brøt sammen

- Jeg gikk imot det hjertet og englene sa.

BRYTER SAMMEN: Midt under «Farmen kjendis»-innspillingen bryter Erlend Elias Bragstad sammen og forlater rommet. Foto: TV 2
BRYTER SAMMEN: Midt under «Farmen kjendis»-innspillingen bryter Erlend Elias Bragstad sammen og forlater rommet. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 1. januar braket det løs med første episode av «Farmen kjendis», sesong to.

Til å bli den første storbonden på årets «Farmen»-gård, sto valget mellom kjendisstylisten Erlend Elias Bragstad (34) og tidligere håndballspiller Frank Løke (37), hvor førstnevnte trakk det lengste strået.

I kveldens episode var det tid for å velge årets første førstekjempe, et valg som viste seg å bli svært vanskelig for den populære kjendisstylisten.

Deltakerne hadde samlet seg rundt bordet i stua, da det hele ble for mye for Bragstad. Idet han skulle avsløre hvem valget av førstekjempe hadde landet på, reiste han seg opp fra bordet og forlot innspillingen.

- Jeg trenger to minutter, sa han før han reiste seg opp fra bordet og forsvant.

Saken fortsetter under:

TØFT VALG: Det ble for vanskelig for Erlend Elias Bragstad å velge hvem som skulle bli førstekjempe, og midt i valget måtte han ta seg to minutter pause. Foto: TV 2
TØFT VALG: Det ble for vanskelig for Erlend Elias Bragstad å velge hvem som skulle bli førstekjempe, og midt i valget måtte han ta seg to minutter pause. Foto: TV 2 Vis mer

Klarte ikke bestemme

Valget ble nemlig for tøft for kjendisstylisten. I forkant hadde Bragstad spurt det han omtaler som «englene» om hjelp, i tvil om hvem han skulle velge.

- Magefølelsen og englene sa at jeg skulle velge Frank, men jeg klarte det ikke fordi jeg allerede hadde vunnet over han i storbondevalget. Vi hadde allerede blitt rivaler, og jeg syntes det ble for feigt, forteller han til Dagbladet.

Han endte opp med å velge Newton-programleder Stian Sandø (25).

- Jeg ville heller ikke velge Stian, for han hadde jeg kommet så godt overens med, forteller Bragstad.

Saken fortsetter under:

TRØST: Erlend Elias Bragstad flyktet til storbondehuset hvor han fikk trøst av «jegertvilling» Johanne Thybo Hansen. Foto: TV 2
TRØST: Erlend Elias Bragstad flyktet til storbondehuset hvor han fikk trøst av «jegertvilling» Johanne Thybo Hansen. Foto: TV 2 Vis mer

Angrer

I dag angrer 34-åringen bittert på valget, og sier at hvis han kunne valgt på nytt ville han gjort alt helt annerledes.

- Hadde jeg kunne tatt valget på nytt hadde jeg satt Frank til å pynte tunet. Da hadde jeg kanskje hatt et annet forhold til ham, men slik de er nå skulle jeg selvfølgelig valgt han som førstekjempe, sier Bragstad og legger til at den største feilen han gjorde var å sette Løke og Sandø sammen til å bygge flåta.

- Jeg skapte jo den alliansen da jeg satte «gutta boys» til å bygge flåten sammen, sier han og referer til Løke, Sandø, Stian «Staysman»Thorbjørnsen og YouTube-stjerna Dennis Vareide.

Etter bare noen dager på «Farmen»-gården fant nemlig de fire gutta raskt tonen, og kaller seg selv «killer crew».

- Det blir jo ikke ordentlig «Farmen»

Bragstad er imidlertid ikke den eneste deltakeren som allerede har skapt overskrifter under årets sesong av «Farmen kjendis».

Frank Løke har blant annet reagert sterkt på særbehandlingen av deltakerne.

I år som i fjor har eksempelvis enkelte bedt om tilgang til varer som kaffe og røyk, goder som vanligvis må «kjøpes» på det fiktive gårdsmarkedet i TV 2s populære realityunivers - der tida som kjent er skrudd 100 år tilbake.

Det synes riktignok Løke fint lite om. Da Dagbladet møtte ham like etter innspillingen i sommer, la ikke 37-åringen skjul på at spesialavtalene «irriterte ham».

- Det var kaffe og tobakk for alle penga der inne. På et punkt gikk jeg bort til produksjonen for å spørre om det stemte at vi skulle ha tilgang til det som er å regne som luksusvarer i 1918. Det blir jo ikke ordentlig «Farmen», fortalte Løke.

- Jeg liker ikke å være isolert

At deltakerne får tilgang på tobakk og kaffe har imidlertid Bragstad ikke noe imot.

Det ble nemlig en utfordring da kjendisstylisten skulle pakke kofferten til oppholdet på «Farmen»-gården.

Saken fortsetter under:

BLIR BONDE: Dagbladet møtte stylist og moteekspert Erlend Elias et par dager før han dro inn på Farmen-gården. På hotellrommet hadde han tatt med seg litt mer enn det som er lov. Her viser han fram de få tingene han får ha med seg hundre år tilbake i tid. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Miriam Bakkejord Vis mer

Da Dagbladet møtte 34-åringen før avreise, var de få kvadratmeterne han hadde til disposisjon fylt til randen av store kleshauger, utallige smykker, solbriller, sminkeprodukter og annet tilbehør.

- Jeg liker ikke å være isolert. Det kommer nok til å bli en av mine største utfordringer inne på gården, sa 34-åringen.

Bragstad var smertelig klar over den korte og krystallklare pakkelista som gjelder, som også inkluderer helt nye tilskudd til garderoben fra sponsorer og samarbeidspartnere.

- Det er nettopp derfor jeg har med så mye klær. Jeg må se hva som passer sammen med de nye klærne, og sette sammen antrekk, poengterte nordlendingen, som jo er stylist og sminkør.

«FARMEN KJENDIS»: Dagbladets reporter spurte mannen i gata hvem han/hun ønsker å se i «Farmen kjendis» neste år. Reporter: Stine Hartmann Video: Gaute Berg Næss Vis mer Vis... Vis mer Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!