«Farmen Kjendis»:

Erlend Elias stormet ut av «Farmen»-settet i protest. Dette skjedde egentlig

Programleder Gaute Grøtta Grav (38) har aldri sett liknende.

RABALDER: Etter å ha blitt konfrontert med innsatsen som «Farmen»-storbonde av tidligere håndballspiller Frank Løke (37), tente tv-profil Erlend Elias Bragstad (35) på alle plugger og forlot innspillingsområdet. Foto: TV 2
RABALDER: Etter å ha blitt konfrontert med innsatsen som «Farmen»-storbonde av tidligere håndballspiller Frank Løke (37), tente tv-profil Erlend Elias Bragstad (35) på alle plugger og forlot innspillingsområdet. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav (38) skulle i utgangspunktet bare bygge opp spenningen til årets første kjendis-tvekamp da stylist og tv-profil Erlend Elias Bragstad (35) så rødt og marsjerte ut av tv-bildene.

Det var under den obligatoriske spørsmålsrunden med deltakerne, der Grøtta Grav oppsummerer uka som er gått, at den illsinte nordlendingen tok seg friheten til å avbryte tv-opptakene.

Skylda la han på meddeltaker og tidligere håndballspiller Frank Løke (37).

Munnhoggeri

- Det raknet fullstendig inni meg. Jeg måtte bare bort, forteller kjendisstylisten til Dagbladet.

Forholdet mellom Bragstad og Løke var tema allerede tidligere i uka, etter at førstnevnte ble utpekt som tv-gårdens første såkalte storbonde. Løke har ved flere anledninger gitt uttrykk for hva han synes om 35-åringens lederstil, med få lovord å spore.

Gnisningene toppet seg altså i kveldens episode, når Løke konfronterer storbonden med hvordan han har «sovet seg gjennom» ukesoppdraget og opptrådt som en «umotiverende» leder.

- Vi gutta sto med vann til brystet i åtte timer, for å bygge en flåte. Du lå og sov halvparten av tida. Det skjedde ikke bare den dagen du var syk. Vi jobbet ikke for deg, vi jobbet for gruppa, konstaterer Løke i episoden - hvorpå Bragstad skjærer av og melder følgende:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer