«Senkveld med Helene og Stian»:

Erna med stikk til «Ex on the Beach»-deltakerne: - Bergensere liker jo eksponering

Statsministeren er fullt klar over at bergenserne tar over reality-tv.

GJEST: Erna Solberg var på plass i sofaen under første episode av «Senkveld med Helene og Stian», som kommer på tv fredag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
GJEST: Erna Solberg var på plass i sofaen under første episode av «Senkveld med Helene og Stian», som kommer på tv fredag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld ble den aller første episoden av «Senkveld» med Helene Olafsen (28) og Stian Blipp (28) i førersetet spilt inn. Spente publikummere hadde samlet seg i hopetall før premieren, som selvfølgelig ble markert med pomp og prakt.

Seerne fikk se en forsmak på nye «Camp Senkveld», barnebilder av programlederne og selvfølgelig - besøk av en rekke profilerte nordmenn.

Statsminister Erna Solberg (57) var blant andre til stede for å ønske Norges nye tv-duo lykke til med den store produksjonen

- Gratulerer så mye med nytt program, sa hun til applaus fra salen.

- Ligner på Stian

Statsministeren snakket om flere forskjellige ting med de ferske programlederne, men samtalen sporet tidvis av fra det politiske til det private.

Vi fikk blant annet høre at Solberg ikke er fremmed for å bruke sin stilling som statsminister når det eksempelvis kommer til å få billetter til utsolgte konserter og show.

En annen ting de tre i de nye, rosa sofaene kom innom, var reality-tv. «Love Island» og «Ex on the Beach» er begge populære program om dagen, men statsministeren kan forsikre om at hun ikke følger spesielt god med på det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer