«The Voice»:

Erstatteren er avslørt

Matoma gir seg som dommer og mentor i sangkonkurransen.

GIR SEG: Det er allerede kjent at Matoma gir seg som dommer i «The Voice». Nå er imidlertid erstatteren klar. Foto: Robert Holand/ TV 2
GIR SEG: Det er allerede kjent at Matoma gir seg som dommer i «The Voice». Nå er imidlertid erstatteren klar. Foto: Robert Holand/ TV 2 Vis mer
Publisert

Tidligere denne uka ble det kjent at Matoma (31), hvis egentlige navn er Tom Stræte Lagergren, gir seg som som mentor og dommer i sangkonkurransen «The Voice».

Det skrev han selv i en pressemelding, hvor det ble kjent at han altså ikke vil bli å se i neste sesong av sangprogrammet.

- Jeg har alltid vært en person som gir 100 prosent av meg selv på alt jeg forplikter meg til, inkludert «The Voice». Nå som verden etter hvert har åpnet opp og jeg har startet å turnere igjen, så strekker dessverre ikke tiden til for meg til å kunne dedikere mine fulle 100 prosent til programmet eller deltakerne og laget mitt. Jeg blir derfor ikke å se på TV-skjermen til neste års sesong, sa han.

Nå er det imidlertid kjent hvem hans arvtager blir.

BEKYMRA: Tom Stræte Lagergren, bedre kjente som DJ-en «Matoma», delte søndag et facebook-innlegg hvor han går hardt ut mot det han mener er en ukultur i hjembygda Flisa. Bilder og video: Scanpix / Glåmdalen / Privat / Dagbladet. Reporter: Celina Morken Vis mer

Erstatteren er klar

Ved siden av Matoma har også Ina Wroldsen, Espen Lind og Yosef Wolde-Mariam vært mentorer og dommere. Nå som DJ-en gir seg, kan TV 2 avsløre hvem som tar over.

Det er nemlig artist Jarle Bernhoft (45), som skal være dommer med de tre ovennevnte.

- Jeg gleder meg masse! Artistlivet gir jo plenty med anledning til å være ekstremt selvopptatt, så det blir fint å få blikket vendt utover og jobbe andre opp og fram. Og så blir det jo et stort emosjonelt tomrom etter Tom (Matoma) da. Jeg klarer nok ikke å fylle tårekvoten der, men må finne mine egne sko, sier Bernhoft i en pressemelding.

Her krangler de om en The Voice-deltaker. Video: TV2 Vis mer

- En stjernesignering

Jarle Bernhoft har hatt stor suksess som artist gjennom åra, og mange husker nok særlig at han som en av svært få nordmenn har fått gjeste «The Ellen DeGeneres Show».

I seinere tid har han også vært å se i «Hver gang vi møtes»

NY DOMMER: Jarle Bernhoft tar over for Matoma i neste sesong. Foto: Vegard Breie/TV 2
NY DOMMER: Jarle Bernhoft tar over for Matoma i neste sesong. Foto: Vegard Breie/TV 2 Vis mer

- Jarle Bernhoft er en stjernesignering for oss! Det at han ønsker å være med på «The Voice»-laget er stort, og jeg er utrolig fornøyd med at mentor-kvartetten for den kommende «The Voice»-sesongen nå er komplett med fire av de største artistene Norge har å by på, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, og legger til:

- Med sin lange erfaring som artist, har Jarle utrolig mye å bidra med inn til de flotte talentene som ønsker å prøve seg i «The Voice».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer