Prinsesse Estelle:

Estelles skole stenges etter coronasmitte

Onsdag kveld fikk en av elevene påvist coronaviruset.

STENGT: Prinsesse Estelles skole, Campus Manilla, holder stengt etter påvist coronasmitte hos en av elevene. Foto: NTB Scanpix
STENGT: Prinsesse Estelles skole, Campus Manilla, holder stengt etter påvist coronasmitte hos en av elevene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Campus Manilla, eliteskolen der prinsesse Estelle (8) av Sverige er elev, holder stengt i dag - etter at en av grunnskoleelevene har testet positivt for coronaviruset. Det skriver Expressen, som har delt innholdet i et brev sendt fra rektors kontor:

«For øyeblikket har vi rett og slett ikke fått tilstrekkelig klar informasjon om hva som gjelder smittevern og smitteoppfølging i et skolemiljø. Derfor tar vi det sikre før det usikre, og velger å holde stengt en dag for å vente på veiledning», står det i brevet som er sendt ut til alle foreldrene.

Coronaviruset ble påvist hos eleven onsdag kveld, og Margareta Thorgren, informasjonssjef ved det svenske hoff, bekrefter overfor avisa at prinsessen blir hjemme torsdag.

- I kveld er det sendt et brev til alle foreldre som har barn på skolen, og med dette er skolen stengt. Derfor blir prinsesse Estelle hjemme fra skolen i dag, sier hun til Expressen, og legger til at det ikke er Estelle som er smittet med coronaviruset.

Hvor lenge skolen blir holdt stengt, er foreløpig ikke kjent, men trolig vil den åpne igjen i morgen - når ledelsen har fått mer oversikt over hvordan de skal håndtere denne situasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer