Jared Kushner:

- Et ekkelt nett-troll

Trump-svigersønn raser mot supermodellen.

HETSES: Supermodellen får kjeft av den tidligere president-rådgiveren. Foto: OConnor-Arroyo/AFF-USA.com/Pa Photos/NTB
HETSES: Supermodellen får kjeft av den tidligere president-rådgiveren. Foto: OConnor-Arroyo/AFF-USA.com/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske modellen Chrissy Teigen (36) er godt kjent for å fyre løs i sine sosiale medie-kanaler, også i sin omtale av den tidligere presidentdatteren Ivanka Trump (40).

Nå mottar hun imidlertid refs fra Ivankas ektefelle Jared Kushner (41), som slår hardt ned på modellens uttalelser. Det kommer fram i et nytt radiointervju, ifølge blant annet Independent.

Hetses

Fredag dukket Kushner opp i The Hugh Hewitt Show, hos den konservative radioverten Hugh Hewitts. Her berømmet han blant annet sin kone for å «styrke kvinner» og «hjelpe folk med å finne balanse i livene deres» som forretningskvinne.

- ET PROBLEM: En video av Ivanka Trump fra helgas G20-møte får internett til å koke. Dagbladets kommentator Morten Strand forklarer årsaken til problemet. Video: Instagram / elysee Vis mer

Kushner forteller videre at offentlighetens oppfatning av kona endret seg da hun begynte å jobbe for far Donald Trump (76).

- Og så ga hun i utgangspunktet opp selve forretningsdelen og gikk bare for å følge oppdraget sitt, og de samme menneskene som roste henne for dette begynte å angripe henne, sa 41-åringen i radioprogrammet.

Til tross for at kritikken haglet mot Trump, skal hun ifølge Kushner «alltid holdt seg rolig», noe han roser henne for.

- Det gjorde henne vondt når folk var så ekle, folk som Chrissy Teigen, som var et ekkelt nett-troll, som bare sa de mest forferdelige, forferdelige tingene om henne, medga Kushner videre.

ETTERFORSKNING: Amerikanske myndigheter skal angivelig ta en titt på på konsulentutbetalinger som kan ha gått til presidentens eldste datter, Ivanka Trump. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Han legger til at 40-åringen som regel bare børstet det av seg, selv om han tror at flere av kommentarene såret henne.

I skrivende stund har ikke Chrissy Teigen svart på kritikken.

- Har fått nok

Som tidligere nevnt, har Teigen delt åpenhjertig om både Ivanka Trump og farens presidentskap på sosiale medier.

I 2019 kritiserte 36-åringen Ivanka for å ha vist en «fullstendig mangel på empati» i forbindelse med Trump-administrasjonens barneseparasjonspolitikk, gitt at Ivanka er mor selv.

Et år seinere var også tobarnsmora klar i sin tale i forbindelse med et sponset innlegg på Trumps Twitter-konto.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Bildet viser 40-åringen som holder en boks med GOYA-bønner, etter at det ble kjent at varemerket støttet Donald Trumps valgkampanje.

«Har fått nok med alle som NOENSINNE forsvarer denne kvinnen eller setter henne som den 'tilregnelige' i denne familien», tvitret blant annet Teigen i respons.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer