«Reality Awards»:

-Et ekte medmenneske

Ble møtt med stående applaus.

PRISVINNER: Jan Thomas stakk av med Juryens ærespris. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PRISVINNER: Jan Thomas stakk av med Juryens ærespris. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): Fredag kveld foregår et celebert selskap av de sjeldne, når Se og Hør Reality Awards atter en gang ruller ut den røde løperen, og prisgir bransjen som har gitt folket minnerike TV-øyeblikk i flere år.

Flere av publikumsprisene er delt ut, og det var knyttet stor spenning til hvem som skulle stå igjen som vinner da juryen presenterte «Juryens ærespris».

Under fjorårets utdeling var det kjendisstylist Jan Thomas (56) som fikk det ærefulle oppdraget å dele ut prisen - da til programleder Triana Iglesias (41).

I år var det 56-åringen selv som stakk av med trofeet.

- Jan Thomas er et ekte medmenneske. Han er mentor og støttespiller. Både seere og bransjen elsker deg, Jan. Du er enestående, kunne juryen blant annet fortelle fra scenen.

- Så fikk jeg oppleve det også. Hvor skal jeg begynne? Tusen takk. Jeg ser veldig mange som har vært del av min reise - noen av dere, ikke alle, har fått høye terningkast. Det har vært en utrolig fin reise. Jeg har vært veldig priveligert som har fått lov til å jobbe med dette. Og jeg er uendelig takknemlig for at jeg får lov til å gjøre det jeg fortsatt elsker, sa en tydelig rørt Jan Thomas før han la til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.