Jeremih:

- Et grusomt mareritt

Den 33 år gamle rapperen har ligget på intensiven med kritiske coronasymptomer. Nå går det framover.

KJEMPET FOR LIVET: Jeremih var svært dårlig etter coronasmitten. Foto: Mediapunch/Rex/NTB
KJEMPET FOR LIVET: Jeremih var svært dårlig etter coronasmitten. Foto: Mediapunch/Rex/NTB Vis mer
Publisert
Se mer
påvist smittet 61 100 +279
innlagt 135
døde 545 +1
påvist smittet 99 200 000+447.4K
døde 2 130 000 +8.8K
Se mer

I midten av november ble det kjent at rapperen Jeremih (33), hvis egentlige navn er Jeremy Phillip Felton, kjempet for livet på intensivavdelingen etter å ha blitt smittet med corona.

«Birthday Sex»-artisten var så syk at han ble lagt i respirator.

Flere artistkolleger har vært ute i sosiale medier og bedt for kameraten som kjempet for livet, blant annet 50 cent og Chance The Rapper

Agenten hans bekreftet torsdag overfor Variety at 33-åringens tilstand var kritisk.

Ute av intensiven

Nå er det bedre nyheter i vente. I en uttalelse forteller rapperens familie at han er skrevet ut fra intensivavdelingen.

«Han vil tilbringe resten av restitusjonstida i et vanlig sykehusrom.Nå starter vei mot å bli frisk på ordentlig. Takk for alle bønner og ønsker», sier de ifølge ET.

OPPKLARER: En ny corona-sang av Jon Niklas Rønning går sin seiersgang på sosiale medier. Skrevet av Jon Niklas Rønning og Trond Hanssen. Video: Stand Up Norge/Latter Vis mer

33-åringens mor, Gwenda Starling, har også uttalt seg om sønnens helsetilstand overfor ABC Chicago. Her forteller hun at han har vært innlagt siden 5. november, etter å plutselig ha følt seg dårlig.

- Plutselig kunne kan ikke gå. Han klarte knapt å gå, og holdt seg rundt magen. Ting så ut til å, plutselig, angripe kroppen hans. Viruset angrep ondskapsfullt hvert organ i kroppen hans. Kroppen hans skrudde seg av og de fortalte meg hver dag i ei uke at han ikke ble bedre, sier hun.

Rapperens far og stefar skal også nylig ha gått bort, så familien står i dyp krise.

- Det har vært et grusomt mareritt. Hele familien er så knust og sjokkert, først og fremst. Etter vi kom oss over sjokket, så har vi fokusert på å be, sier hun videre.

Starling håper nå at sønnen blir frisk nok til å komme hjem til Thanksgiving, som finner sted 26. november.

FARVEL: Jan Thomas lar oss bli med i begravelsen til faren i «Jan Thomas' Verden». Reporter: Jonas Hammer. Video: Julie Easter / Dplay / Rød Løper Vis mer

Familien med oppfordring

I en tidligere uttalelse fra agenten kom det fram at familien ønsket å påminne folk om at viruset er ekte, og at det ikke bør tas lett på.

«Det er også viktig for folk som er infisert å gå i karantene og å la venner og familie få beskjed så fort som mulig. Det er ingen skam i å bli smittet av covid-19, og folk som har det må være ansvarlige og hensynsfylle overfor andre», het det.

De skriver også at alle reagerer ulikt, og at Felton dessverre var blant dem som var hardt rammet.

Jeremih slo gjennom som artist med debutalbumet «Jeremih» i 2009. Noen av hitlåtene hans inkluderer «Imma star (Everywhere we are)», «Birthday sex», «Oui», «Planez» og «Down on me».

I 2016 ble 33-åringen nominert til en Grammy-pris for beste RnB-låt for «Planez» sammen med J Cole. Rapperen har også samarbeidet med artister som Kanye West og Nicki Minaj.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer