Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit:

- Et hjertelig gjensyn

Møtte prins William og prinsesse Kate.

OVERRASKER: Det norske kronprinsparet møtte britenes prins William og prinsesse Kate. Foto: Simen Sund / Det kongelige hoff
OVERRASKER: Det norske kronprinsparet møtte britenes prins William og prinsesse Kate. Foto: Simen Sund / Det kongelige hoff Vis mer
Publisert

Kronprinsparet befinner seg for tiden i London, hvor de er på offisielt besøk. Grunnen til besøket er for å markere de historiske båndene og det gode forholdet mellom Norge og Storbritannia, skriver Kongehuset på sine sider.

Torsdag møtte kronprins Haakon (49) og kronprinsesse Mette-Marit (49) britenes prins William (40) og prinsesse Kate (41), og kongehuset har nå delt bilder fra det kongelige møte.

- Kronprinsparet har vært på to dagers offisielt besøk i London, og i den forbindelse er det naturlig at de møter familien, forteller Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle til Dagbladet.

De to parene møttes på Windsor.

- De hadde en samtale om grønn energi med representanter for det norske næringslivet. De har et felles miljøengasjement.

Videre kan Vagle fortelle at det er fem år siden sist Haakon og Mette-Marit møtte William og Kate offisielt.

- Sist de to parene møttes offisielt, var da Kate og William var på besøk i Norge i 2018. Det var med andre ord et hjertelig gjensyn.

Onsdag kveld deltok det norske kronprinsparet på en mottakelse i London, som en del av deres offisielle besøket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer