«Mesternes mester»:

- Et kjempeproblem for en familiefar

Johann Olav Koss måtte fredag forlate «Mesternes mester». Hjemme ventet kona og de fire barna.

UTE: Ute av «Mesternes mester» etter nattest. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ARENDAL / OSLO (Dagbladet): - Jeg har drømt om å slå Aksel (Aksel Lund Svindal journ.anm.) i nattest, sa Johann Olav Koss (52) rundt middagsbordet i «Mesternes mester» fredag kveld.

Men slik gikk det ikke - og skøytestjerna måtte se seg slått av konkurrenten i balanseøvelsen.

- Jeg hadde ikke sjans mot Aksel, så det var lite strategisk å velge han i nattesten, men det var rettferdig mot de andre deltakerne ettersom vi havnet på bunnen. Det at han valgte balanse skjønner jeg jo godt, sier Koss til Dagbladet.

Tidligere i konkurransen har nemlig tv-seerne fått se at de to konkurrentene har prestert svært forskjellig i balanseøvelser.

- Jeg følte likevel at jeg ga ham en god konkurranse, spesielt den første runden, der var jeg nære, mener skøytestjerna.

Johann Olav Koss er takknemlig for den opplevelsen «Mesternes mester» har vært - og for å få bli kjent med de andre idrettsstjernene. Hjemme ventet kona Jennifer Lee Koss, og parets fire barn, Aksel, Anabelle, Andreas og Arne Aleksander.

- Skrekkblandet fryd

Førstnevnte sønn er faktisk oppkalt etter ingen ringere enn Aksel Lund Svindal, som fredag slo 52-åringen ut av konkurransen. Barna visste for øvrig ikke hvordan faren gjorde det eller hvilken plass han havnet på i «Mesternes mester» før fredag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer