Nicolay Ramm:

- Et lite helvete

Nicolay Ramm letter på sløret om småbarnslivet og det kommende bryllupet.

FORELDRE: Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlie ble foreldre til lille Aksel i fjor vinter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELDRE: Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlie ble foreldre til lille Aksel i fjor vinter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

For et drøyt år siden kunne komiker og programleder Nicolay Ramm (33) røpe at han og kjæresten Josephine Leine Granlie hadde blitt foreldre for første gang. Den lille gutten fikk navnet Aksel.

Nå har Ramm dermed vært far en liten stund og rukket å få en smakebit på litt av det livet som småbarnsforelder innebærer.

Da 33-åringen for en liten måned siden gjestet «Lørdagsrådet» lettet han imidlertid på sløret om hvordan den første tida med en baby i hus har vært, og kunne også røpe noen detaljer om det kommende bryllupet.

- Ganske jævlig

Faste lyttere av lørdagspodkasten er godt kjent med den faste introduksjonsrunden av hver av rådgiverne, og det var her programlederen kom inn på farslivet.

Ved spørsmål fra programleder Live Nelvik (39) om hvordan han synes det er å være pappa, svarer Ramm med en fleipete tone:

- Jeg synes det er ganske jævlig nå for tida.

Han forklarer at det var veldig stas de første ni månedene, men at det fra ni måneder og fram til da hadde vært ganske brutalt.

- Det har vært et lite helvete den vinteren her, det skal jeg være ærlig på. Men nå går det mot lysere tider, så nå tror jeg vi er ferdig med snørr og forkjølelse, og så kommer sommeren og varmen så blir vi alle friske og blide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer