Eva Sannum:

- Et liv fylt av begrensninger

Uttaler seg om egne erfaringer etter Harry og Meghans Oprah-intervju.

MEDIEYNDLING: Norske Eva Sannum var i et forhold med daværende kronprins Felipe av Spania i fem år. Her er hun fotografert under kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits bryllup i 2001. Foto: Tim Rooke / REX / NTB
MEDIEYNDLING: Norske Eva Sannum var i et forhold med daværende kronprins Felipe av Spania i fem år. Her er hun fotografert under kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits bryllup i 2001. Foto: Tim Rooke / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Norske Eva Sannum (45) jobbet som modell da hun møtte kronprins Felipe (53) i Madrid i 1996. De forelsket seg og ble snart et par.

I løpet av de neste åra ble Oslo-kvinnen fotfulgt av paparazzifotografer - og det gikk rykter om at Sannum ville bli den kommende spanske dronningen.

I 2001 var paret gjester i kronprins Haakon (47) og Mette-Marits (47) bryllup, og mange var sikre på at det kom til å bli bryllup i Spania også - med norsk brud.

Men i desember samme år gikk de to hver sin vei.

Kan kjenne seg igjen

20 år seinere er Sannum på et helt annet sted i livet. I dag arbeider hun som rådgiver og partner i Sannum & Bergestuen, har samboer og to sønner. I tillegg har hun gjort seg bemerket med podkasten «Tut & mediekjør», som diskuterer journalistikk.

Forholdet med den spanske prinsen er for lengst et tilbakelagt kapittel for 45-åringen. Hun vet imidlertid et og annet om det spanske kongelige livet og hvordan det er å være sammen med en prins.

I et nylig intervju med A-magasinet kommer Sannum inn på det femårige forholdet til daværende kronprins Felipe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer