Pernilla Wahlgren:

- Et mareritt

Skal gifte seg igjen.

FORLOVET: Den svenske artisten og programlederen Pernilla Wahlgren fant lykken med Christian Bauer. Foto: Pernillawahlgren/Instagram
FORLOVET: Den svenske artisten og programlederen Pernilla Wahlgren fant lykken med Christian Bauer. Foto: Pernillawahlgren/Instagram Vis mer
Publisert

Våren 2021 kunne Pernilla Wahlgren (55) bekrefte at hun hadde funnet lykken, etter mange år som singel. Den utvalgte er svenske Christian Bauer (57).

I desember i fjor, halvannet år etter at paret møttes, forlovet de seg. Siden den gang har det ikke vært mye bryllupsprat - men nå letter de begge på sløret om det kommende bryllupet i hvert sitt intervju med Expressen.

Han har kontroll

Wahlgren er for tida aktuell som programleder i «Allsång på Skansen», men på hjemmebane står hun også midt i bryllupsplanlegging. Overfor avisa erkjenner hun at det ikke faller henne naturlig å planlegge ting så «langt» i forveien.

- Det er et mareritt for en som meg, som elsker å være seint ute og gjøre alt i siste liten. Jeg skjønte plutselig at man må begynne å planlegge alt allerede nå, sier Wahlgren.

Pernilla Wahlgren er på besøk hos Petter Stordalen, og ender opp med å dele detaljer fra den gangen hun var med i svenske «Skal vi danse», som får de andre til å måpe. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Heldigvis for henne er forloveden med på planleggingen. Ifølge Bauer har han bedre kontroll på bryllupet, enn Wahlgren.

Paret har ikke satt noen dato for når de skal vies, men ser for seg at seremonien enten finner sted i Spania eller i Sverige. Å finne lokale har imidlertid vært vanskelig, da det særlig i Spania må reserveres halvannet år i forveien.

Blir ikke kirkebryllup

Til tross for at selve lokalet ikke er bestemt ennå, er de enige om én ting:

- Det blir ikke i kirka, forteller Bauer til Expressen.

Wahlgren begrunner valget med at de begge har vært gift tidligere. Hun var gift med Emilio Ingrosso (58) fram til 2002, og paret deler barna Oliver (33), Bianca (28) og Benjamin Ingrosso (25).

- Jeg skal ikke bruke marengskjole, og det blir nok ikke bryllup i kirke denne gangen. (...) Vi vil begge at det har noe med naturen å gjøre, sier hun.

Paret er bare i startfasen av planleggingen ennå, og det gjenstår fortsatt vesentlige detaljer - som hvor mange gjester de skal ha, og hvem disse skal være. Wahlgren bedyrer likevel at det «blir veldig gøy» å gifte seg.

Samboere

I lang tid har Wahlgren ventet på at drømmehuset skal bli ferdigbygget. I startfasen av byggingen var tanken å flytte inn alene, sammen med sønnen Theodor (16).

Slik ble det imidlertid ikke.

Etter tre lange år kan reality-profilen Pernilla Wahlgren endelig vise fram drømmehuset til barna, Bianca og Benjamin Ingrosso. Vis mer

Innen innflytningsdatoen hadde hun altså blitt forelsket - og paret flyttet like greit inn i luksusvillaen sammen. Samboerskapet røpet de kun dager før forlovelsen.

«Lykken er total. Første natta i det nye huset med min nye samboer», skrev Bauer på Instagram den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer