Tina Teien:

- Et skikkelig problembarn

«Farmen»-deltakeren røper diagnose som til slutt gjorde oppholdet på gården nærmest ulevelig.

HAR ADHD: Tina Teien har ADHD, noe som skal ha skapt store problemer for henne i oppveksten. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
HAR ADHD: Tina Teien har ADHD, noe som skal ha skapt store problemer for henne i oppveksten. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ga en gråtende Tina Teien (38) beskjed til de andre «Farmen»-deltakerne om at hun trekker seg fra programmet. Det gjorde hun etter kun drøyt halvannen uke på skjermen, der hun har fått mye tv-tid - spesielt for den litt ampre stemninga mellom henne og Sulekha Geele (36).

- Jeg hadde tenkt på muligheten for å trekke meg fra dag én. Årsaken var veldig sammensatt. Det å leve sammen med 13 andre så tett uten mulighet til å komme seg unna, i tillegg til at jeg bare sov to timer hver natt mens jeg var der, sa 38-åringen til Dagbladet tirsdag.

Diagnostisert med ADHD

Men det er én faktor som forsterket alt inne på gården, og som til slutt gjorde oppholdet nesten ulevelig for Oslo-jenta.

- Jeg har ADHD. Jeg fikk diagnosen da jeg var 24 år gammel. Jeg har hatt en del utfordringer med det siden jeg var bitteliten. Jeg slet veldig på skolen, og har ikke fullført skole på noen som helst måte. Jeg ble sett på som et skikkelig problembarn. Jeg ble ikke forstått eller sett i det hele tatt, mener hun.

Hun fortsetter:

- Jeg har alltid tenkt at jeg klarer å takle diagnosen ganske greit. Men i en sånn setting, der man lever så tett på 13 andre uten mulighet for å komme seg vekk, så ble det nok ganske forsterket. Jeg har virkelig sett behovet for stillhet og ro i ettertid. For der inne tok jeg til meg all stemning og sanseinntrykk helt uten filter. Andre klarer å filtrere ut hva som er viktig og hva som er mindre viktig, bedyrer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer