Hilary Swank:

- Et stort tap

Skuespilleren innrømmer at hun har hatt noen tøffe måneder.

I SORG: Hilary Swank skriver i et innlegg at faren, Stephen Michael Swank, gikk bort i oktober. Her avbildet i 2018. Foto: Janet Gough / AFF-USA / Pa Photos / NTB
I SORG: Hilary Swank skriver i et innlegg at faren, Stephen Michael Swank, gikk bort i oktober. Her avbildet i 2018. Foto: Janet Gough / AFF-USA / Pa Photos / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Hilary Swank (47) er å regne som en av Hollywoods mest anerkjente skuespillere, etter en lang karriere på det store lerretet.

De seinere åra har det imidlertid vært ganske stille fra 47-åringen. I et intervju med The Guardian i 2018 avslørte skuespilleren hvorfor hun hadde trukket seg tilbake fra rampelyset.

Den gang fortalte hun av pausen kom som følge av at faren hennes, Stephen Michael Swank, hadde gjennomgått en lungetransplantasjon i 2014. De påfølgende åra var det 47-åringen som måtte ta vare på faren.

Nå, i et nytt innlegg på Instagram, kommer det fram at Stephen Michal Swank gikk bort høsten 2021.

«Et stort personlig tap»

Det var fredag forrige uke, kort tid før vi ringte inn det nye året, at 47-åringen kunne avsløre at faren har gått bort.

«Dette året var et stort år for meg og for mange av oss. Jeg har vært borte fra telefonen og sosiale medier i noen måneder, grunnet et stort personlig tap. I oktober gjorde min kjære far overgangen til den andre siden».

Swank skriver videre at hun hadde et spesielt forhold til faren, ettersom det var hun som måtte ta vare på ham etter lungetransplantasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer