Tone Damli og Aksel Hennie:

- Et voldsomt og smertefullt brudd

Røper at hun satt med hendene under dommerbordet på «Idol», fordi hun hadde fjernet forlovelsesringen.

ÅPENHJERTIG: I en ny podkast forteller Tone Damli åpent om bruddet med skuespiller Aksel Hennie i februar 2013. Her fra visningen til Moods of Norway under Oslo Fashion Week i 2010. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: I en ny podkast forteller Tone Damli åpent om bruddet med skuespiller Aksel Hennie i februar 2013. Her fra visningen til Moods of Norway under Oslo Fashion Week i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det tidligere superparet Tone Damli (30) og Aksel Hennie (42) sendte sjokkbølger gjennom hele landet i februar 2013 da det ble kjent at de hadde brutt forlovelsen og gått fra hverandre. Stjerneparet hadde forberedt et storslått bryllup på den italienske øya Sicilia - som dermed ble avlyst.

På den tida var Hennie og Damli Aaberge et av Norges heteste kjendispar, og nyheten om samlivsbruddet kom som et sjokk - og ble bredt dekket i norsk presse. I ukene etter fulgte også et massivt mediekjør hvor eksparet var i fokus.

Siden den gang har «Idol»-stjerna vært relativt ordknapp om det mye omtalte bruddet. I en ny utgave av podkasten «Ida med hjertet i hånda» med Ida Fladen, forteller 30-åringen åpenhjertig om hvordan hun opplevde dagene i februar for seks år siden.

Artisten beskriver bruddet som voldsomt og smertefullt, og sier at hun følte seg svært mislykket.

- Jeg hadde det ikke bra. Jeg sleit, sier hun om å stå midt i mediepresset.

Tone Damli opplevde et hardt mediekjør og press fra journalister og fotografer, og forteller i podkasten at pressen fulgte etter henne overalt - og også kom hjem til henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer