VERDENSKJENTE: Både Julio og Enrique Iglesias har gjort det stort som artister. Nå vekker imidlertid nye familiehemmeligheter oppsikt. Foto: NTB Scanpix
VERDENSKJENTE: Både Julio og Enrique Iglesias har gjort det stort som artister. Nå vekker imidlertid nye familiehemmeligheter oppsikt. Foto: NTB ScanpixVis mer

Etter 40 år bekrefter DNA-test at Julio Iglesias har en hemmelig sønn

Angivelig som følge av en affære.

(Dagbladet): Den spanske smørsangeren Julio Iglesias (73) har - i likhet med sin sønn Enrique - smeltet kvinnehjerter verden over, og på ett tidspunkt hevdet han å ha ligget med over 3000 kvinner.

Foruten å være far til ovennevnte artist, har 73-åringen dattera Chabeli Iglesias og sønnen Julio José Iglesias, samt fem andre barn.

Nå ser det imidlertid ut til at Iglesias har enda en sønn, noe som de siste 40 åra har vært ukjent for offentligheten.

Ifølge The Telegraph skal Iglesias som følge av en affære i 1975 ha gjort en portugisisk ballerina gravid. På dette tidspunktet var 73-åringen gift med den filippinske journalisten og programlederen Isabel Preysler.

Påstandene om at Iglesias skal ha fått et barn utenfor ekteskap, oppsto ifølge avisa allerede på begynnelsen av 90-tallet. Artisten avviste imidlertid anklagene på det sterkeste den gang.

Hentet test i søpla

Etter en DNA-test viser det seg altså nå at Iglesias har en 40 år gammel sønn ved navn Javier Santos. Resultatet kommer etter at Santos i årevis skal ha forsøkt å bevise at artisten er hans egentlige far.

Santos skal ha sikret seg testen ved å vise til en bestemmelse i den spanske grunnloven, som sier at alle borgere har rett på å vite hvem deres foreldre er.

Prøven som ble brukt i DNA-testen ble hentet fra søppel utenfor artistens eiendom i Miami. Det bekrefter Santos' advokat, som samtidig sier at prøven viste 99,9 prosent sannsynlighet for at artisten er Santos' far.

Med DNA-resultatet i hånden går Santos nå til sivilt søksmål for å fastslå farskapet, ifølge La Vanguardia.

73-åringen pensjonerte seg i 2011. Han hadde da vært med i gamet i over 30 år og solgt over 300 millioner plater verden over.

Ifølge Sony Music Entertainment var Iglesias på topp 15-listen over mestselgende artist på verdensbasis, med sine 77 plateutgivelser det året.

- I dag er den viktigste dagen i min karriere, men også den siste dagen av mitt offentlige liv, fortalte artisten dagen det ble kjent at han ga seg.

Julio Iglesias har så langt ikke kommentert saken.