Tårevått møte mellom Katy Perry og terroroverlevende:

Etter å ha overlevd Orlando-massakren fant han trøst i musikken hennes. Så fikk han møte idolet

Tony Marrero fikk møte sitt store idol på direkten. Det ble sterkt for begge to. 

TÅREVÅTT: Tony Marrero overlevde masseskytingen i Orlando tidligere i år. Han fortalte at artisten Katy Perrys musikk har hjulpet han gjennom den tunge tida. Sekunder seinere fikk han møte sitt store idol. Foto: NBC/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix 
TÅREVÅTT: Tony Marrero overlevde masseskytingen i Orlando tidligere i år. Han fortalte at artisten Katy Perrys musikk har hjulpet han gjennom den tunge tida. Sekunder seinere fikk han møte sitt store idol. Foto: NBC/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): 12. juni ble 49 mennesker skutt og drept i Orlando på nattklubben Pulse. Utestedets klientell var LHBT-personer, og angrepet ble raskt definert som et hatangrep.

Massakren er det dødeligste angrepet utført av en enkeltperson på amerikansk jord. De som overlevde, har i tida etter slitt med både psykiske problemer og eventuelle fysiske påkjenninger gjerningsmannen påførte dem.

En av dem som overlevde angrepet er Tony Marrero. Da han denne uka gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres, fortalte han at han de siste månedene har funnet trøst i musikken.

Marrero nevner spesielt Katy Perry (31) som en stor inspirasjon, og trekker fram sangen hennes «Rise». Det han ikke vet, er at talkshow-dronninga DeGeneres har en spesiell overraskelse på lur.

- Glad

Det var CNN som først omtalte saken. På spørsmål fra verten om Marrero noen gang hadde møtt Perry, dukker hun plutselig opp bak ham.

Selv om de aldri har møtt hverandre før, gir de hverandre en lang og tårevåt klem. Det er tydelig at situasjonen preger begge to.

HJELPER TIL: Katy Perry tilbød seg å betale for Marreros skolegang, om han noen gang skulle følge drømmen om å gå på filmskole. Foto: NBC/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix 
HJELPER TIL: Katy Perry tilbød seg å betale for Marreros skolegang, om han noen gang skulle følge drømmen om å gå på filmskole. Foto: NBC/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix  Vis mer

- Jeg vil takke deg for alt du gjør. Sangteksten din har hjulpet meg fra dagen jeg var på sykehuset med alle sammen fram til nå. Tusen takk, sier en gråtende Marrero.

Perry tørker tårer under hele seansen, og forteller den unge mannen at hun er glad han har funnet trøst i sangene hennes.

- Jeg er glad for å kunne være en glede eller et lys. og jeg er glad for at jeg kunne være der på min egen lille måte for å hjelpe deg, forklarer den anerkjente artisten.

Overraskelsene skulle ikke stoppe der. Perry sa at hun skulle betale Marreros skoleavgift det første året, dersom han bestemte seg for å følge drømmen om utdannelse på en filmskole.

Fargela sosiale medier

Rett etter angrepet i Orlando, begynte brukere i sosiale medier å markere sin avsky mot gjerningsmannen og hans hat. For å markere rett til fri kjærlighet og for å hedre de drepte, fargela tusenvis kontoene sine i sosiale medier med regnbuens farger.

I fjor, i forbindelse med markeringen av Gay Pride, valgte over 26 millioner mennesker verden over på daværende tidspunkt å ha regnbuen som et filter over profilbildene deres på Facebook. Etter angrepene i Orlando hentet mange fram de gamle profilbildene.

Brukere på nettsteder som Twitter og Instagram kastet seg også på markeringa. Skuespiller Mia Farrow hadde på sin Twitter-konto endret profilbilde sitt til et amerikansk flagg i regnbuens farger.

Realitykjendisen Kris Jenner la ut et bilde med teksten «Mer kjærlighet. Mindre hat».

Emneknaggene #LoveIsLove og #PrayForOrlando ble også flittig brukt.

Andre skrev meldinger med regnbue-emojien, eller hjerter i regnbuens seks respektive farger. På Facebook-siden til nattklubben skytingen foregikk på, deler flere regnbue-innholdige bilder og kondolanser.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer