Tårevått møte mellom Katy Perry og terroroverlevende:

Etter å ha overlevd Orlando-massakren fant han trøst i musikken hennes. Så fikk han møte idolet

Tony Marrero fikk møte sitt store idol på direkten. Det ble sterkt for begge to. 

TÅREVÅTT: Tony Marrero overlevde masseskytingen i Orlando tidligere i år. Han fortalte at artisten Katy Perrys musikk har hjulpet han gjennom den tunge tida. Sekunder seinere fikk han møte sitt store idol. Foto: NBC/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix 
TÅREVÅTT: Tony Marrero overlevde masseskytingen i Orlando tidligere i år. Han fortalte at artisten Katy Perrys musikk har hjulpet han gjennom den tunge tida. Sekunder seinere fikk han møte sitt store idol. Foto: NBC/XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): 12. juni ble 49 mennesker skutt og drept i Orlando på nattklubben Pulse. Utestedets klientell var LHBT-personer, og angrepet ble raskt definert som et hatangrep.

Massakren er det dødeligste angrepet utført av en enkeltperson på amerikansk jord. De som overlevde, har i tida etter slitt med både psykiske problemer og eventuelle fysiske påkjenninger gjerningsmannen påførte dem.

En av dem som overlevde angrepet er Tony Marrero. Da han denne uka gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres, fortalte han at han de siste månedene har funnet trøst i musikken.

Marrero nevner spesielt Katy Perry (31) som en stor inspirasjon, og trekker fram sangen hennes «Rise». Det han ikke vet, er at talkshow-dronninga DeGeneres har en spesiell overraskelse på lur.

- Glad

Det var CNN som først omtalte saken. På spørsmål fra verten om Marrero noen gang hadde møtt Perry, dukker hun plutselig opp bak ham.

Selv om de aldri har møtt hverandre før, gir de hverandre en lang og tårevåt klem. Det er tydelig at situasjonen preger begge to.

- Jeg vil takke deg for alt du gjør. Sangteksten din har hjulpet meg fra dagen jeg var på sykehuset med alle sammen fram til nå. Tusen takk, sier en gråtende Marrero.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer