Mie Mack Cappelen:

Etter bruddet: - Fortsatt vondt

Åpner seg om tida etter bruddet.

BRUDD: For et par måneder siden ble det slutt mellom Mie Mack Cappelen og Ali Esmael. Nå åpner hun seg om tida etter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: For et par måneder siden ble det slutt mellom Mie Mack Cappelen og Ali Esmael. Nå åpner hun seg om tida etter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Da den andre sesongen av «Love Island Norge» begynte å rulle over skjermene i januar i fjor, var det store forhåpninger blant både deltakere og seerne.

Blant parene som fant kjærligheten i villaen, og etter hvert valgte å fortsette forholdet på utsiden, var Mie Mack Cappelen (23) og Ali Esmael (30).

I starten av september ble det imidlertid kjent at paret hadde valgt å gå hver til sitt, etter halvannet år sammen.

«Ali og jeg har valgt å gå fra hverandre og vi skilles som venner med ingenting annet en kjærlighet for hverandre», var blant det Mie skrev på Instagram.

BRUDD: Reality-profilene går hvert til sitt og Mie Cappelen åpner opp om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

- Fortsatt vondt

Dagbladet møtte Mie Cappelen i forbindelse med Kylie Cosmetics-lanseringen i Norge denne uka. Da kunne hun fortelle at det fremdeles er tøft.

- Det går veldig opp og ned. Det er jo et brudd, og det tar lang tid. Det er nå to måneder siden det ble slutt, men det er fortsatt vondt - vi var jo sammen i halvannet år, sier hun, og legger til:

- Vi hadde en veldig dyp relasjon, og jeg går gjennom min første kjærlighetssorg. Det er tøft.

Den tidligere realitydeltakeren forklarer videre at hun for tida prøver å gjøre ting for seg selv, og at hun forsøker å ha en positiv innstilling til det meste.

- Jeg ser lyset i enden av tunnelen - det høres dramatisk ut - men det kommer til å gå over og gå fint, flirer hun.

LOVE ISLAND: Mie Cappelen og Ali Esmael fant kjærligheten på programmet «Love Island» i vinter. Siden da har det oppstått flere rykter om brudd mellom paret. Nå svarer de på ryktene. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Kjærlighet på tv igjen?

Da det tidligere paret kunngjorde at de hadde valgt å gå hver til sitt, understreket begge parter at de skilte lag som venner. Det påpeker Mie overfor Dagbladet nå også, to måneder etter bruddet.

- Vi har litt kontakt innimellom, det er viktig for oss å ha en god tone. At vi har den respekten for hverandre. Vi har vært gjennom veldig mye sammen, så det er viktig for oss å bevare det.

23-åringen forteller at det er fort gjort å bli uvenner når de har vært så synlige på sosiale medier - der det fort kan skje at noen ønsker å ødelegge forholdet.

«LOVE ISLAND US»: Josh blir vekket midt på natta for å motta den grusomme beskjeden. Video: TV 2 Play. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Kunne du funnet kjærligheten på tv igjen?

- Jeg tror kanskje ikke jeg skal hive meg inn i det, nei. Ikke med vilje i hvert fall, ikke som det er nå, ler hun, og avslutter.

- Jeg tror det er en goood stund til jeg prøver å finne kjærligheten igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer