Carina Dahl i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»

- Etter bruddet kjente jeg på angst for første gang i livet

Carina Dahl har levd et liv få kan drømme om.

ÅPEN: Carina Dahl er i disse dager aktuell i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Hun bryr seg ikke stort om realitystempelet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
ÅPEN: Carina Dahl er i disse dager aktuell i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Hun bryr seg ikke stort om realitystempelet. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg spilte håndball, basket, gikk på trylleskole, sang, turnet og danset som liten. Jeg skulle liksom være med på absolutt alt, men det var musikken som fanget meg.

Turlivet var derimot artist Carina Dahl ikke interessert i som ung. At hun nylig krysset Norge på tvers, i svette Bergans-klær og med en blytung sekk på skuldrene, er derfor interessant å bemerke seg.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer