Coronaviruset

Etter coronafesting: - Jeg er flau

«Paradise Hotel»-vinneren tar et oppgjør med egne smittevernbrudd.

INNRØMMER BLEMME: Yasmine San Miguel vil gjøre bot for coronafesting, og tar på seg ansvaret offentlig. Her fra «Paradise Hotel»-premierefesten i starten av mars, få dager før Norge innførte «lockdown». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
INNRØMMER BLEMME: Yasmine San Miguel vil gjøre bot for coronafesting, og tar på seg ansvaret offentlig. Her fra «Paradise Hotel»-premierefesten i starten av mars, få dager før Norge innførte «lockdown». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var en rekke influensere som fikk hard medfart i sosiale medier tidligere i år, da det ble avslørt at de hadde deltatt på hjemmefester etter at coronaviruset for alvor hadde begynt å spre seg i Norge.

Situasjonen ble grobunn for en heftig diskusjon, hvor blant annet «Farmen»-programleder Mads Hansen (36) mente det var provoserende at enkelte ikke brydde seg om smitteverntiltakene.

Nå flere måneder seinere, velger «Paradise Hotel»-vinner Yasmine San Miguel (22) å ta bladet fra munnen om festene, som hun innrømmer å ha vært en del av.

- Jeg klarte å drite meg ut skikkelig da alt var lukket, sier hun i en video på YouTube, og legger til at ettersom hun var på innspilling i Mexico skjønte hun ikke alvoret av coronaviruset til å begynne med.

- Jeg var ikke med på prosessen fra start og visste lite om det før jeg satte meg ordentlig inn i det, men nå er jeg skikkelig flau over meg selv, fortsetter hun.

- Godt ikke alle gjorde som meg

Realitydeltakeren forteller videre at hun blir ordentlig skremt over hvor mange liv pandemien har krevd, og hvor mange som har blitt hardere rammet enn henne selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer