Stian Blipp:

Etter depresjonen: - Bekymring

TV-profilen åpner opp om den tunge tida.

ÆRLIG: Stian Blipp har flere ganger vært åpen om å ha møtt veggen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
ÆRLIG: Stian Blipp har flere ganger vært åpen om å ha møtt veggen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november i fjor kom pressemeldingen om at komiker og programleder Stian Blipp (33) måtte avlyse alle «Cirque du Blipp»-show i Oslo og Bergen fram til jul.

Blipp hadde da allerede vært åpen om at han hadde gått på en smell både psykisk og fysisk.

Nå er derimot bergenseren tilbake på jobb og i gang med innspillingen av høstens «Norske Talenter», som en del av dommerpanelet. Overfor Dagbladet forteller komikeren at det ikke har vært smertefritt.

- Som å få livet i gave

Da Blipp gjestet Lindmo i fjor høst, snakket han ærlig om at han fikk et panikkanfall på feire med familien som følge av de psykiske og fysiske påkjennelsene.

- Jeg merket at her er det mye følelser og tanker i hodet som ikke burde være der. Jeg ble deprimert. Skikkelig. Jeg visste ikke hvor det kom fra. Når jeg kom hjem fra ferie gikk jeg og trente, kom ut fra trening og gikk rett tilbake med et massivt panikkanfall, fortalte han i programmet.

33-åringen skjønte ikke hva som skjedde, men forklarte at det føltes som om han fikk et hjerteinfarkt.

- Selv når ambulansen kommer skal showgenet litt på. Jeg begynner å kødde litt med de som skal hente meg, men det går sånn halvveis greit. Men fra den dagen er kroppen og hodet fullstendig i ruiner. Fullstendig, sa han på «Lindmo», og la til at han begynte å gå til psykolog ukentlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.