«Farmen» 2019:

Etter exiten: Dette fikk du ikke se

Produksjonen måtte gripe inn da utslåtte Leif Haugo Stavenjord rømte til skogs: - Var på vei til E18.

SABOTASJE: Leif Haugo Stavenjord vil forlate «Farmen» etter reaksjoner fra de andre deltakerne. Video: TV2 Sumo/Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Jeg har fått beskjed av kona om å «oppføre meg som folk», og det har jeg planer om. Taktikken er å ikke surre meg bort i allianser og annet tullball, men være blid, lett omgjengelig og positiv.»

Dette var Leif Haugo Stavenjords (53) ord til Dagbladet like før han sjekket inn på «Farmen» i sommer. Når hemsedølingen blir konfrontert med ovennevnte utsagn, nesten tre måneder seinere, erkjenner han lattermildt at det oppsto noen knuter på tråden underveis.

- Å legge en plan er én ting. Gjennomføring er noe annet, he-he.

Trakk drapsanklage

Det ble et kort, men rikholdig opphold for Stavenjord. Søndag måtte anleggsarbeideren pakke snippesken og forlate gården - etter en mildt sagt dramatisk uke.

- Jeg skulle jo ligge lavt, men visste egentlig tidlig at det aldri ville gå. Hvis ingen driver med sprell, blir det jo kjedelig. Altså, skal man ha bonderomantikk og feriekoloni, eller skal folk ha noe å glede seg til? Det er det som er greia. Jeg har hatt det dritmoro.

At 53-åringen har satt tydelige fotspor etter seg i årets sesong, kan ikke bestrides. Han vil antakelig huskes aller best for sitt sabotasjestunt. Etter å ha helt terpentin over deler av matlageret, uttrykte enkelte deltakere ønske om politianmeldelse, før det eskalerte til anklager om drapsforsøk - som seinere ble trukket tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer