Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tuva Fellman og Ronny Brede Aase:

- Etter fem år i avstandsforhold og fire uker i samboerskap, så velger jeg samboerskap

Ronny Brede Aase og Tuva Fellman letter på sløret om det ferske samboerskapet.

SAMBOERE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman trives som samboere etter fem år i avstandsforhold. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
SAMBOERE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman trives som samboere etter fem år i avstandsforhold. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I begynnelsen av desember delte det populære P3-paret Ronny Brede Aase (31) og Tuva Fellmann (30) den glade nyheten om at de etter fem år som kjærester, endelig skulle bli samboere.

Da Dagbladet møtte dem under feiringen av den 500. episoden av «4-stjerners middag», kunne turtelduene bekrefte at samboerskapet har falt i smak.

Til tross for at de ikke hadde ventet noen overraskelser fra den andre parten da de flyttet inn sammen, kunne de begge avsløre hvordan samboerskapet har påvirket dem begge positivt.

Det virker nemlig som at Fellman har blitt hakket blidere etter at hun og kjæresten flyttet under samme tak.

- Er du ikke overrasket over hvor lite sint jeg er?, spør Fellmann lattermildt, til positiv respons fra kjæresten.

- Du har jo funnet din harmoni ved å flytte til Oslo, svarer han spøkefullt.

AVSLØRER RADIOTABBE: P3-paret Ronny Brede Aase og Tuva Fossum Fellmann avslører sine største radiotabber på P3s 20-årsjubileumsfest. Video: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer Vis mer

Positivt overrasket

Fellmann legger ikke skjul på at hun trolig kan ha hatt kortere lunte tidligere, men at den har blitt bedre de siste ukene.

- Jeg har kanskje vært mye sint, men jeg er ikke så mye sint nå lenger. Avstandsforhold kan være vanskelig, forklarer hun.

Brede Aase har på sin side en klar formening om avstandsforhold.

- Etter fem år i avstandsforhold og fire uker i samboerskap, så velger jeg samboerskap, sier han.

Til tross for at paret innrømmer at det er kommet lite overraskelser siden de flyttet sammen, trekker også 30-åringen fram noe som har overrasket henne stort ved kjæresten.

- Jeg må bare si det, men jeg blir så lykkelig av at Ronny har begynt å rydde når vi har fest, og kanskje nachspiel, før han går å legger seg, sier hun.

- På nyttårsaften gikk de siste gjestene halv åtte om morgenen og da begynte jeg å rydde til klokka halv ti, og så gikk jeg å la meg, legger Brede Aase til.

Da Dagbladet møtte paret på premieren til «Åpent Forhold» med Henriette Steenstrup (43) og John Brungot (41) tidligere denne måneden, la ikke 31-åringen skjul på at det var godt å endelig ha blitt samboer med dama.

- Det er så utrolig bra, det er en så befriende følelse, og jeg har vært veldig spent på hvordan det skulle bli etter å ha hatt avstandsforhold i fem år, så flyttet vi sammen og foreløpig er det så sykt harmonisk, sa han til Dagbladet.

BRYTEKAMPEN: En hysterisk oljebryting-video av Silje Nordnes og daværende P3-programleder Live Nelvik, ble svært populær under P3-aksjonen i 2013. I 2014 gjorde gutta det samme. Video: NRK/P3 Vis mer Vis mer

Har blitt mer ryddig

På spørsmål om de hadde begynt å irritere seg over hverandre, var svaret klinkeklart.

- Nei, det er så deilig å bo sammen, og det er så deilig å bare være en enhet og ha en felles base, det er bare helt konge. Virkelig.

Men selv om samboerskapet er harmonisk var det en spesiell uvane 31-åringen hadde fått streng beskjed om å legge fra seg.

- Jeg står opp klokka fem, så går jeg på badet også hiver jeg av meg bokseren jeg har sovet i og slenger den på gulvet. Det har jeg alltid gjort før, men nå prøver jeg, for å være en god samboer, å ta den med meg ut av badet og legge den i skittentøyskurven før jeg går på jobb. Sånn at jeg hjelper til å holde badet ryddig, og det synes jeg er en bra ting.

P3morgen-programlederen forklarte at han som aleneboer har vært veldig rotete, men at det skal endres nå som han ikke lenger bor alene.

- Ambisjonen er å ha en leilighet som er så ryddig at man alltid kan invitere folk på besøk, det har jeg slitt med som aleneboer, og veldig ofte har det vært sånn at vi ikke kan være hos meg. For det er så sykt rotete der. Men nå prøver jeg å være med på å bygge en base, en leilighet sammen der vi alltid kan ha folk på besøk.

P3MORGEN: Den populære P3-gjengen Markus Neby, Silje Nordnes og Ronny Brede Aase var på plass for kveldens premiere. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør.
P3MORGEN: Den populære P3-gjengen Markus Neby, Silje Nordnes og Ronny Brede Aase var på plass for kveldens premiere. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør. Vis mer

- Da må vi gifte oss

Om det blir barn og giftemål mente Brede Aase at tiden vil vise.

- Vi får se, men altså hvis det her fungerer så tenker jeg at da må vi jo bare gifte oss, sa han til Dagbladet.

Ronny beskrev seg selv som en romantisk type, og fortalte at det er viktig å finne på ting med kjæresten igjennom året.

- Ja jeg er romantisk, men kanskje ikke akkurat på valentines day. Men jeg liker å gjøre ting med kjæresten min gjennom hele året. Vi var nettopp på spa-helg, reiste til Norefjell, ble nesten snødd inne, var på spa. Det er hyggelig å gjøre slike ting innimellom.

Det ferske samboerparet har vært kjærester i fem år. Tidligere har Brede Aase lettet på sløret om hvordan paret møttes.

- Vi ble ikke kjærester på kontoret, akkurat. Vi møttes gjennom felles venner, og så ble vi kjærester under Øyafestivalen i 2012, sa han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!