Prins Harry:

Etter kritikken:
- Ingen er perfekte

Den britiske prinsen lanserer et nytt miljøvennlig prosjekt ved navn Travalyst.

FLYKRITIKK: Forrige måned stormet det rundt prins Harry og hertuginne Meghan etter at det kom fram at de hadde benyttet seg av privatfly flere ganger i sommer. Nå tar førstnevnte grep ved å lansere et nytt miljøvennlig prosjekt ved navn Travalyst. Foto: NTB Scanpix
FLYKRITIKK: Forrige måned stormet det rundt prins Harry og hertuginne Meghan etter at det kom fram at de hadde benyttet seg av privatfly flere ganger i sommer. Nå tar førstnevnte grep ved å lansere et nytt miljøvennlig prosjekt ved navn Travalyst. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av august stormet det rundt prins Harry (34) og hertuginne Meghan (38) etter at det kom fram at de hadde benyttet seg av privatfly ved flere anledninger i sommer.

Reaksjonene var mange ettersom hertugparet opptil flere ganger har snakket om de mange miljøutfordringene verden står overfor, og ble av flere oppfattet som dobbeltmoralske.

Etter en sommer med store overskrifter om de mange privatflyturene deres, har prins Harry nå bestemt seg for å ta grep ved å lansere et globalt initiativ for å oppmuntre andre til å reise mer miljøvennlig. Det skriver flere internasjonale medier, deriblant Sky News.

Bærekraftig reise

Den britiske prinsen har reist til Amsterdam for å lansere initiativet, Travalyst, som han har jobbet med de siste tre åra. Prosjektet støttes av noen av de største navnene i reiselivsbransjen, ifølge nettstedet. Prosjektet skal fremme bærekraftige reiseløsninger ved å støtte lokalsamfunn, beskytte dyreliv, samt takle klimaendringer og hindre overturisme.

Andre organisasjoner som Booking.com, Ctrip, Skyscanner, Tripadvisor og Visa har også tatt del i initiativet som skal være det første av sitt slag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer