Hertuginne Meghan:

Etter mobbeskandalen: - Skal være «begravet»

Rapport skal være som sunket i jorda.

ANKLAGER: I fjor ble hertuginne Meghan anklaget for å mobbe ansatte ved Hoffet. Så ble det stille. Foto: SplashNews / NTB
ANKLAGER: I fjor ble hertuginne Meghan anklaget for å mobbe ansatte ved Hoffet. Så ble det stille. Foto: SplashNews / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var få som ikke fikk med seg tumultene rundt det britiske kongehuset i fjor. På få måneder ble kongehuset omtalt tusenvis av ganger, blant annet etter at hertuginne Meghan (40) og prins Harry (37) stilte i et kontroversielt Oprah-intervju - som ble en snakkis verden over.

Kort tid før intervjuet ble publisert, gikk det også rykter om at hertuginnen skal ha mobbet flere ansatte under tida hun bodde på Kensington Palace, meldte The Times den gang.

Mobbeanklagene ble tilsynelatende tatt på dypeste alvor.

«Vi er åpenbart bekymret over anklagene i The Times fra tidligere ansatte om hertugen og hertuginnen av Sussex», het det i en uttalelse fra Buckingham Palace, ifølge Independent.

Måneder seinere sluttet også prins William (39) og hertuginne Kates (40) kommunikasjonsrådviger, Jason Knauf - en av de ansatte som beskyldte hertuginne Meghan for mobbing. Om anklagene var grunnen til at han sluttet, har aldri blitt offentlig kjent.

I tida etter har det vært stille rundt den påståtte mobbingen. Nå melder imidlertid The Times at en rapport om skandalen skal ha blitt «begravet».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.