Emma Ellingsen:

Etter operasjonen: - Mye mer komfortabel

I juni fikk Emma Ellingsen endelig den livsendrende operasjonen hun har ventet så lenge på.

DELER: Emma Ellingsen er aktuell med ny sesong av «Bloggerne», der seerne får følge henne tett i prosessen med den kjønnskorrigerende operasjonen hun var gjennom i høst. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går ble det kjent at Emma Ellingsen (19) fra høsten av trer inn i rollen som programleder for sin helt egne, politiske serie – nemlig «Emmas stemme». Serien vil omhandle det kommende stortingsvalget og politikk for unge.

Mandag er det også premiere for den kommende sesongen av «Bloggerne» – der 19-åringen er en av profilene vi vil se på skjermen.

Etterlengtet operasjon

Dagbladet tok en prat med Ellingsen i forkant av «Bloggerne»-premieren, for å høre hvordan det står til.

- Jeg har flytta til Oslo. Jeg synes det har gått veldig greit, egentlig. Selv om det har vært nye ting å sette seg inn i, så har det gått overraskende fint, forteller hun.

ÅPNER OPP: Influencer Emma Ellingsen vil være en talsperson for mennesker som er født i feil kropp. Her har hun delt sine tanker om ungdomstida, kjærlighet og forelskelse. Reporter: Julie Solberg / Video: Emilie Rydning Vis mer

Det var i midten av juni at Ellingsen kunne dele den gledelige nyheten om at hun endelig hadde fått den kjønnsbekreftende operasjonen hun har ventet så lenge på.

Sengeliggende

Hun skulle egentlig opereres allerede i august i fjor, men på grunn av coronasituasjonen ble den utsatt på ubestemt tid.

Influenseren kan røpe at seerne vil få et lite innblikk i tiden rundt operasjonen, og synes ikke det er vanskelig å skulle dele noe så privat.

- Jeg har vært veldig klar på at det er noe jeg vil dele helt fra starten, egentlig, for det er veldig mange som har spørsmål og det er noe jeg har snakket en del om.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Til VG innrømmer hun at tida etter operasjonen til tider var tøff:

- Det har vært opp og ned. Jeg har ikke vært dårlig, men de første dagene etter operasjonen var ikke de beste. De fleste har nok en tøff tid akkurat etter operasjonen, for man blir jo sengeliggende.

FIKK OPERASJON: I starten av sommeren fikk Emma Ellingsen operasjonen hun har ventet så lenge på. Foto: TV 2
FIKK OPERASJON: I starten av sommeren fikk Emma Ellingsen operasjonen hun har ventet så lenge på. Foto: TV 2 Vis mer

Hun kan heldigvis forsikre om at operasjonen var vellykket, og at hun føler seg bra.

- Alt gikk som det skulle, så det er jeg veldig glad for. Nå er jeg i god form, og det er deilig å føle at jeg er tilbake, forteller hun til Dagbladet.

19-åringen legger til at de siste par ukene nå har vært ganske intense og at det har vært mye jobb, noe hun var litt nervøs for i forkant. Imidlertid har det hele gått bra.

Ellingsen har, i tillegg til å være influenser, også fått prøvd seg i modellyrket. Det ser hun fram til å få fart på igjen.

- Det har vært en liten stopp i modellkarrieren da jeg ikke har vært så komfortabel før jeg fikk operasjonen. Men nå føler jeg meg mye mer komfortabel, så jeg gleder meg til å gjøre noen modelljobber igjen – jeg synes det er veldig gøy.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer