Emma Ellingsen:

Etter operasjonen: - Mye mer komfortabel

I juni fikk Emma Ellingsen endelig den livsendrende operasjonen hun har ventet så lenge på.

DELER: Emma Ellingsen er aktuell med ny sesong av «Bloggerne», der seerne får følge henne tett i prosessen med den kjønnskorrigerende operasjonen hun var gjennom i høst. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går ble det kjent at Emma Ellingsen (19) fra høsten av trer inn i rollen som programleder for sin helt egne, politiske serie – nemlig «Emmas stemme». Serien vil omhandle det kommende stortingsvalget og politikk for unge.

Mandag er det også premiere for den kommende sesongen av «Bloggerne» – der 19-åringen er en av profilene vi vil se på skjermen.

Etterlengtet operasjon

Dagbladet tok en prat med Ellingsen i forkant av «Bloggerne»-premieren, for å høre hvordan det står til.

- Jeg har flytta til Oslo. Jeg synes det har gått veldig greit, egentlig. Selv om det har vært nye ting å sette seg inn i, så har det gått overraskende fint, forteller hun.

Det var i midten av juni at Ellingsen kunne dele den gledelige nyheten om at hun endelig hadde fått den kjønnsbekreftende operasjonen hun har ventet så lenge på.

Sengeliggende

Hun skulle egentlig opereres allerede i august i fjor, men på grunn av coronasituasjonen ble den utsatt på ubestemt tid.

Influenseren kan røpe at seerne vil få et lite innblikk i tiden rundt operasjonen, og synes ikke det er vanskelig å skulle dele noe så privat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer