Cristian Brennhovd og Caroline Nitter:

Etter sjokkbruddet: - Jeg har det vondt

Nå uttaler det tidligere kjæresteparet seg om bruddet.

IKKE UTRO: Helgens store snakkis fra kjendisnorge, bruddet mellom Caroline Nitter og Cristian Brennhovd. Vi har møtt dem, og dette sier de selv om bruddet. Reporter og video: Jenny Emilie Aas og Thea Hope. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kom den overraskende nyheten om at kjendisparet Cristian Brennhovd (23) og Caroline Nitter (24) hadde gjort det slutt etter hele to år som par.

Brennhovd delte først nyheten på sin Instagram-profil, og bekreftet nyheten overfor Dagbladet.

- Det er slutt mellom meg og Caroline. Vi har hatt det opp og ned den siste tida, men nå er vi helt ferdige, sa han søndag ettermiddag.

Nå har både Brennhovd og Nitter satt seg ned med Rød Løper for å snakke om bruddet.

INTERVJU: Lørdag 14. januar dukket Cristian Brennhovd og Caroline Nitter opp sammen på rød løper i forbindelse med NRJ Music Awards. Timer senere bekrefter Brennhovd bruddet. Video: Luna Lea. Vis mer

- Har ikke vært utro

Natt til søndag la Brennhovd ut en rekke innlegg på Instagrams historiefunksjon hvor han kom med flere påstander mot sin tidligere kjæreste.

Nitter, som har holdt kortene tett til brystet fram til nå, røper overfor Rød Løper at hun ikke kjenner seg igjen i anklagene.

Brennhovd skrev nemlig at hun hadde vært utro.

- Nei, jeg har ikke vært utro, sier Nitter og legger til:

- Hadde jeg vært utro hadde det vært en ny opplevelse for meg.

SJOKKERER: Reality Awards ble med Caroline Nitter hjem og fikk seg litt av et syn da hun og Cristian Brennhovd åpnet kjøkkenskapet. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Slo opp før jul

Både Brennhovd og Nitter erkjenner at de slo opp før jul, men at de ombestemte seg og ble kjapt sammen igjen. Nitter på sin side mener at det har vært veldig «av og på» siden den gang.

- Caroline mener vi slo opp før jul. Det gjorde vi. Men vi ombestemte oss også, vi sa vi skulle være sammen. Vi sa også at vi ikke skulle ligge med andre mens vi bodde sammen, forklarer Brennhovd.

- Så kommer det fram ting som han kanskje ikke skal vite, og det er min feil. Jeg skulle vært mer forsiktig, kontrer Nitter.

GRAVID: Realityprofilene Cristian Brennhovd og Caroline Nitter avslører at sistnevnte er gravid, men har planer om å ta abort. Video: Rød Løper Vis mer

Har det vondt

Det tidligere paret utelukker ikke at de kanskje finner sammen igjen en dag. Brennhovd mener på sin side at det mangler tillit på nåværende tidspunkt, og Nitter bedyrer at man aldri skal si aldri.

Begge erkjenner at de har gjort feil i forholdet og at ingenting er helt og holdent den andres feil.

- Jeg har det vondt. Jeg syns dette er jævlig liksom, sier Brennhovd avslutningsvis.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer