«Skal vi danse»:

Etter skaden: - Mye følelser i sving

Santino Mirenna er fremdeles ikke 100 prosent frisk etter skulderskaden.

SKADET: Santino Mirenna sliter fortsatt med skulderskaden, men legger ikke skjul på at han likevel er klar for lørdagens dans. Foto: Jan-Petter Dahl
SKADET: Santino Mirenna sliter fortsatt med skulderskaden, men legger ikke skjul på at han likevel er klar for lørdagens dans. Foto: Jan-Petter Dahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har nærmest blitt tradisjon for skader i «Skal vi danse». Denne sesongen er ikke et unntak.

Flere deltakere har slitt med diverse skader, og denne uka kom beskjeden om at Egor Filipenko (34) måtte trekke seg fra programmet på grunn av nakkeprolaps.

Santino Mirenna (28) fikk på sin side i forrige uke skuldra ut av ledd, og måtte få inn vikar. Han danset noe sist lørdag, men var ikke Jørgine Massa Vasstrands (33) eneste dansepartner. Lars Henriksen kom inn som vikar.

- Ikke 100 prosent

- Det går bedre, det går framover, ikke 100 prosent enda. Det tar litt tid, men mye bedre, uttaler Mirenna overfor Dagbladet under «Skal vi danse»-pressetreff onsdag denne uka.

Han legger til at han heldigvis ikke har så mye vondt nå.

- Hvordan blir det med løft?

- Det vet vi ikke enda, men denne uka blir det i hvert fall ikke løft. Det har bare gått ei uke, så det er litt for tidlig, sier Mirenna og legger til:

- Men jeg håper at hvis vi kommer videre, at vi kan få til noen løft seinere i sesongen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.