Ingeborg Myhre:

Etter skilsmissen: - Tinder skjer ikke

Ingeborg Myhre avslørte i januar at hun og ektemannen hadde valgt å gå fra hverandre.

SKILSMISSE: Ingeborg Myhre fortalte offentlig at hun skulle skilles. Nå letter hun på sløret om tida etter bruddet ble kjent. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SKILSMISSE: Ingeborg Myhre fortalte offentlig at hun skulle skilles. Nå letter hun på sløret om tida etter bruddet ble kjent. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart åtte måneder siden Ingeborg Myhre (44), også kjent som «Lotto-Ingeborg», delte nyheten om at hun skulle skilles. Det gjorde hun i podkasten «Eli Kari og Ingeborg», en podkast hun har sammen med sin gode venninne og værdame Eli Kari Gjengedal (48).

- Jeg føler at det på en måte er en lettelse å fortelle om det, for det er veldig vanskelig å gå rundt og være blid. Jeg har vært så deppa at jeg ikke klarer å si «bra». Man burde ikke alltid spørre folk om hvordan det går, for man er ikke forberedt på å få dritt, fortalte Myhre i podkasten.

Dagbladet møter den folkekjære programlederen hjemme hos henne på Jar i Bærum. 44-åringen kan fortelle at det å dele noe så personlig offentlig, ikke var noe hun tok helt lett på.

- Jeg gruet meg, naturligvis. Jeg gikk flere runder med meg selv, og snakket en del med Eli Kari om det, men jeg var fast bestemt på at jeg ville si det med mine egne ord og eie denne saken selv, forklarer hun, og fortsetter:

- Jeg fikk så overveldende mye tilbakemeldinger. Det var helt vilt, altså. Jeg hadde aldri drømt om at så mange mennesker skulle ta seg tid til å skrive til meg. Det var så utrolig sterkt. Da var det på en måte verdt å dele det, når man i tillegg kan hjelpe andre. Man er jo ikke alene, og det er ikke verre for meg enn for andre. For alle som skiller seg og har barn, så er det helt forferdelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer