«Sister Wives»:

Etter trippel skilsmisse: - Ikke venner

Kody Brown har bare én kone igjen. Resten er ikke lenger venner.

SKILLES: Kody Brown med det som var hans fire koner. Fra venstre: Meri, Janelle, Christine og Robyn. Foto: Jerry Henkel/AP/NTB
SKILLES: Kody Brown med det som var hans fire koner. Fra venstre: Meri, Janelle, Christine og Robyn. Foto: Jerry Henkel/AP/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det har vært en tung periode for TV-profil Kody Brown (53). På bare ett år har han gjennomgått tre skilsmisser, og har nå bare én kone igjen.

Gjennom 17 sesonger har Brown gjort stor suksess i TV-serien «Sister Wives», hvor kameraene har fulgt livet til Brown og hans fire koner; Meri (51), Janelle (53), Robyn (43) og Christine (50).

Det har imidlertid slått sprekker i det polygame ekteskapet, og han er nå bare gift med Robyn Brown - i det som kan sies å være «et helt vanlig ekteskap».

Nå avslører også noen av de andre konene at forholdet dem imellom heller ikke er helt rosenrødt, ifølge Entertainment Tonight.

- Har savnet det

I spesialprogrammet «Sister Wives One-on-One» diskuterer nemlig Christine og Meri Brown det mislykkede ekteskapet med Kody, og kommer samtidig med avsløringer om eget forhold.

De har nemlig problemer med å være venner.

- Jeg følte meg veldig sveket av henne, og at hun forlot meg også, fordi hun sa alltid: «Jeg ville ikke bare ha mannen. Jeg ville ha søsterkoner», sier Meri om reaksjonen hun hadde da hun fikk vite at Kody og Christine hadde gått fra hverandre.

KRISE: Alt er ikke som det skal med familien i «Sister Wives». Her er promoen for sesong 16. Video: TLC Vis mer

- Jeg vet hva slags forhold hun og jeg hadde i fortida. Det har vært gøy. Det har ikke vært så veldig dypt, men veldig gøy. Og jeg har savnet det i flere år, legger hun til.

Ikke venner

Christine Brown kan på sin side fortelle at hun endte vennskapet med Meri for flere år siden.

- Jeg endte forholdet. Jeg gjorde det. Det var ikke trygt for meg lenger, så jeg endte det, sier hun, og fortsetter:

- Jeg bare fortalte det til henne rett ut: «Nei, vi kommer ikke til å være venner lenger, fordi jeg stoler ikke på deg. Jeg kommer ikke til å gjøre det mot meg selv lenger».

Videre beskriver hun hvordan Meri behandlet henne dårlig, noe som gjorde henne stresset.

- Jeg vet ikke helt hva greia er. Jeg har kanskje ikke alltid vært en perfekt person, en perfekt kone eller en perfekt søsterkone, innrømmer Meri videre.

Christine legger imidlertid til at hun støttet ekteskapet mellom Kody og Meri.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer