Harrison Ford:

Etterforskes etter ny flyblemme

Harrison Fords pilotevner granskes igjen.

ETTERFORSKES: Skuespiller Harrison Ford presterer både foran kamera og bak spakene i fly. Hans siste flytur kunne derimot gått riktig så galt. Foto: NTB scanpix
ETTERFORSKES: Skuespiller Harrison Ford presterer både foran kamera og bak spakene i fly. Hans siste flytur kunne derimot gått riktig så galt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Filmstjerna Harrison Ford (77) har med åra blitt et av de største ikonene i Hollywood, blant annet som følge av sin rolle som «Indiana Jones» og Han Solo i «Star Wars»-filmene. Han har i flere tiår briljert foran kamera, men det er på ingen måte hans eneste talent.

Ford er også en dreven pilot, en hobby han har hatt lenge. Han er glad i småfly, og kan også fly helikopter. Selv om han er rutinert og har flydd lenge, hender det titt og ofte at han havner i både ulykker og nesten-hendelser.

Nå er skuespilleren nok en gang i hardt vært på grunn av flyferdighetene sine, etter et regelbrudd på en flyplass i California. Det skriver Fox News.

- Veldig lei meg

Den amerikanske kanalen får dette bekreftet av en av skuespillerens representanter, som forteller at det dreier seg om en såkalt rullebaneinntrengning, eller en Runway Incursion (RI), på Hawthorne-flyplassen sør i California. Episoden fant sted den 24. april, melder kanalen.

- Ford krysset flyplassens eneste rullebane i sitt luftfartøy fordi han feilhørte instruksjonen han fikk fra flygekontrolltjenesten. Han forsto med en gang at han hadde gjort en feil, og beklaget seg, sier skuespillerens talsperson, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer