Joel Kinnaman:

Etterforskes etter voldtektsanklager

Skuespilleren er anklaget for å ha voldtatt den svenske modellen Bella Davis. Selv benekter han anklagene.

KAOTISK: Joel Kinnaman blir anklaget for voldtekt, men hevder selv kvinnen kommer med løgner og utpressing. Foto: OConnor / AFF-USA / Pa Photos / NTB
KAOTISK: Joel Kinnaman blir anklaget for voldtekt, men hevder selv kvinnen kommer med løgner og utpressing. Foto: OConnor / AFF-USA / Pa Photos / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svensk-amerikanske skuespilleren Joel Kinnaman (41), kjent fra filmer og serier som «Suicide Squad» og «House of Cards», skal nå etterforskes for voldtektsanklager.

Påtalemyndigheten bekrefter nå at en voldtektsetterforskning med skuespilleren Joel Kinnaman som tiltalt er iverksatt. Det skriver svenske Expressen.

- Jeg har nettopp mottatt saken og skal nå sette meg inn i den. Etterforskningen er på et tidlig stadium, og flere etterforskningstiltak må utføres før det er mulig å få en idé om hva som kan ha skjedd. For tiden er kriminell klassifisering voldtekt, sier kammeradvokat Virpi Alajarva ved statsadvokaten i Skövde i en pressemelding.

Hun legger til at hun ikke har vært i kontakt med verken Kinnamann eller anklager.

Kvinnen som anklager skuespilleren for voldtekt er den svenske modellen Gabriella Magnusson, bedre kjent som Bella Davis. På sin Instagram-profil har hun publisert en rekke skjermdump av samtaler mellom henne og Kinnaman.

Det er ukjent når flere av meldingene hun har publisert ble sendt, og det kommer ikke fram at de ble sendt fra Kinnamans verifiserte konto. I seinere innlegg hun har publisert ser det imidlertid ut til at meldingene stammer fra Kinnamans konto.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer