Kirk Douglas:

Etterlater sønnen arveløs

Donerer formuen til veldedighet.

DØD: Kirk Douglas' formue går til veldedighet etter hans bortgang. Her avbildet med sønnen Michael Douglas og hans kone, Catherine Zeta-Jones, i 2016. Foto: NTB Scanpix
DØD: Kirk Douglas' formue går til veldedighet etter hans bortgang. Her avbildet med sønnen Michael Douglas og hans kone, Catherine Zeta-Jones, i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natt til 6. februar kom nyheten om at Hollywood-legenden Kirk Douglas hadde gått bort, 103 år gammel. Det meldte familien i en pressemelding.

- Han etterlater seg en filmarv som vil bestå for generasjonene som kommer, var blant det Michael Douglas (75) skrev om farens død.

Ovennevnte filmarv ser imidlertid ut til å være det eneste stjernas sønn vil sitte igjen med etter at faren gikk bort. Fox Business skriver nemlig at store deler av Kirk Douglas' arv går til veldedige formål og organisasjoner.

61 millioner dollar

Nettstedet skriver at Douglas hadde en formue på hele 61 millioner amerikanske dollar da han gikk bort, om lag 571 millioner norske kroner.

50 av de 61 millionene hadde han før sin død fordelt til veldedige formål gjennom en stiftelse i sitt eget navn.

Blant det som skal være nevnt i testamentet, er et stipendprogram ved St. Lawrence University, der Douglas selv studerte i sine yngre dager, samt barnesykehuset i Los Angeles og et teater i samme by.

Hva de resterende 11 millionene vil gå til, er ikke kjent, men Fox Business skriver at Michael Douglas ikke er nevnt i testamentet til faren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer