Hertuginne Meghan:

Etterlot beskjeder til sexarbeidere på bananer

Hertuginne Meghan overrasket på veldedighetsbesøk.

DET LILLE EKSTRA: Hertuginne Meghan og prins Harry var nylig på veldedighetsbesøk. Der la førstnevnte igjen noen små, håndskrevne beskjeder til kvinnelige sexarbeidere og rusmisbrukere. Foto: NTB Scanpix
DET LILLE EKSTRA: Hertuginne Meghan og prins Harry var nylig på veldedighetsbesøk. Der la førstnevnte igjen noen små, håndskrevne beskjeder til kvinnelige sexarbeidere og rusmisbrukere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var like før helgen at høygravide hertuginne Meghan (37) og ektemannen dukket opp i lokalene til veldedighetsorganisasjonen One25, et hjelpetilbud for kvinnelige sexarbeidere og rusmisbrukere som ønsker å få livet på rett kjøl.

Besøket i seg selv var et av mange poster på hertugparets offentlige program, men Meghans gest under besøket har fått flere til å sperre opp øynene.

Ifølge flere internasjonale medier, deriblant CNN, skal 37-åringen spontant ha bestemt seg for å skrive varme og hyggelige meldinger til kvinnene hun besøkte hos organisasjonen - på bananer.

- Fantastisk

Meldinger som «Du er sterk», «Du er spesiell» og «Du er modig» ble håndskrevet av Meghan og prydet dermed et fåtall bananer som hun etterlot seg.

Inspirasjonen bak det lille stuntet, hadde hun fått fra helt annet hold.

- Jeg så et skolelunsjprosjekt i USA hvor en kvinne skrev noen bekreftende og oppløftende ord på bananer for å få barna til å føle seg styrket, sa Meghan til dem som jobbet for veldedighetsorganisasjonen, skriver CNN.

- Det var den mest fantastiske ideen, den lille gesten. Jeg har ansvar for banan-beskjedene!, la hun til idet hun jobbet seg bortover matdisken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer