Dag Høili og Nicole Leonarda Khandji:

Europris-arving (50) fikk barn med Nicole (23)

Fikk en liten jente.

FORELDRE: Dag Høili og kjæresten har fått sitt første barn sammen. Foto: Privat
FORELDRE: Dag Høili og kjæresten har fått sitt første barn sammen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I desember 2017 ble det kjent at Europris-arving og finanskjendis Dag Høili (50) hadde funnet lykken med Nicole Leonarda Khandji (23). I mars i år kunne paret dele den gledelige nyheten om at de ventet sitt første barn sammen.

Nå er familien utvidet. Det bekrefter 23-åringen selv på Instagram.

«Vi er helt forelsket i vår lille Leonarda, hun kom til verden 17.10.19 klokka 06:11», skriver hun, og tilføyer at jenta veide 3620 gram og var 54 centimeter lang.

YNDIG: Dag Høili og Nicole Leonarda Khandjj har blitt foreldre til denne vesle jenta. Foto: Privat
YNDIG: Dag Høili og Nicole Leonarda Khandjj har blitt foreldre til denne vesle jenta. Foto: Privat Vis mer

Til Dagbladet sier Høili at fødselen tok 12 timer, men at de hele tida var godt ivaretatt av jordmødre, leger og personalet.

- Vi kan ikke være mere fornøyde med innsats de gjorde for at fødselen gikk trygt i havn, sier han, og fortsetter:

- Jeg er uendelig lykkelig, og føler meg uendelig heldig som har fått fire velskapte vakre barn. Nå har lille Leonarda tre storebrødre som kan passe godt på henne, ved siden av mamma og pappen sin, forteller han.

- STOLT: De nybakte foreldrene forteller at de er stolte. Foto: Privat
- STOLT: De nybakte foreldrene forteller at de er stolte. Foto: Privat Vis mer

Mens Dag Høili har tre sønner fra tidligere forhold, er dette Khandjis første barn. Dattera har de altså valgt å oppkalle etter den nybakte mora.

Babynyhet på Instagram

Det var på Instagram at Høili og kjæresten delte nyheten om at de skulle bli foreldre. Til et bilde av seg selv der hun holdt seg på magen, skrev Khandji:

«I Karibien med barn i magen. Vi er så lykkelige». På daværende tidspunkt var de vordende foreldrene på ferie sammen i Den dominikanske republikk.

Måneden etter kunne Høili avsløre kjønnet på babyen overfor Dagbladet. Da gledet han seg over å endelig få ei jente.

- Jeg er veldig takknemlig, da jeg både har tid og interesse av å følge opp barna mine. Det er utrolig gøy at det blir ei jente denne gangen. Nå blir det bare å skifte fra bil og båt til Barbie og Ken. Dette blir gøy, sa han i en kommentar den gang.

Kjæresten la på sin side ut et bilde av to rosa babypysjer og et ultralyd-bilde. Til bildet på Instagram skrev hun: «Gleder oss fælt til mini-Leonarda kommer».

- Kjemien stemmer

Arvingens utvalgte er profesjonell flammedanser og har tre graders sort belte i kickboksing. Hun er interessert i vintersport, reising og design, om vi skal tro bildene hun velger å dele med følgerne sine på bildedelingstjenesten.

Da kjæresteparet bekreftet forholdet sitt overfor Dagbladet i 2017, kunne Dag Høili fortelle at de ikke ser på aldersforskjellen mellom dem som noen stor utfordring.

- Det dreier seg om personlighet og kjemi, og den stemmer for oss, sa han.

Saken fortsetter under.

Fant lykken etter skilsmisse

Høili har tidligere vært gift to ganger. Første gang var med Siw Høili, men paret valgte å skilles etter 12 år i 2010.

- Jeg kan bekrefte at vi skal skilles. Forholdet er et tilbakelagt kapittel. Å gå gjennom en skilsmisse er veldig tøft, men jeg har hatt mange gode venner å støtte meg til. Det er viktig å tenke framover, og det er utrolig mye positivt som skjer rundt meg om dagen. Så ting går veldig bra - til tross for skilsmisse, sa han til Se og Hør.

Det nyeste bruddet, som fant sted i 2017, var med Kristine Saltvold Høili. Bare noen måneder seinere fant han altså lykken på ny med sin nåværende kjæreste, Nicole.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer