MISTET BARNET: Svenske Måns Zelmerlöw var storfavoritt i Eurovision-finalen i Wien. Ha deler han og kona at de har mistet sitt ufødte barn. Video: Expressen Vis mer

Måns Zelmerlöw:

«Eurovision»-stjerna mistet ufødt barn

Kort tid etter at paret delte babynyheten, gikk de ut med den triste beskjeden.

Publisert
Sist oppdatert

Måns Zelmerlöw ble verdenskjent da han i 2015 gikk helt til topps i «Eurovision» med låten «Heroes».

I juli kunne svenskene glede seg over at 34-åringen skulle bli pappa igjen.

<strong>I SORG:</strong> Måns Zelmerlöw og kona mistet sitt ufødte barn - kort tid etter de delte babynyheten. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
I SORG: Måns Zelmerlöw og kona mistet sitt ufødte barn - kort tid etter de delte babynyheten. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Fra før er han far til sønnen Archie (5), som han har fra et tidligere forhold. Sammen med kona Ciara Zelmerlöws (33) fikk han sønnen Albert (2) i 2018, og paret ventet nå sitt andre barn sammen.

Det røpet paret i juli, hvor sangstjerna skrev at 2021 kom til å bli et bra år, til en video hvor babynyheten ble avslørt.

Søndag kveld kom imidlertid den triste nyheten.

«Det har vært noen grusomme dager, så jeg vil bare fortelle stillheten min. Dessverre har vi mistet vår lille baby. Dette er den andre «stille spontantaborten» vi har opplevd i år», skriver Ciara på Instagram.

Bildene viser at hun ble innlagt på sykehus 31. juli. Videre skriver hun at hun kommer til å ta en pause fra sosiale medier for å prosessere tapet, og at hun vil bruke tida framover med familien.

«Jeg håper virkelig dette innlegget ikke opprører eller tar motet fra kommende mødre. Det er så uvanlig for at dette skjer to ganger på rad på et seint stadium. Så ikke la dette innlegget gjøre deg bekymret, dette har bare ikke vært vårt år», skriver 33-åringen.

Hun takker også sykehuset og personalet for måten de har tatt våre på paret i denne tøffe tida.

Også Måns har delt et innlegg hvor han kommenterer tapet av sitt ufødte barn. I likhet med kona takker han sykehuset for hjelpen.

«Det er ikke lenger en pluss én, men jeg er så takknemlig for den vakre familien jeg allerede har, og er igjen imponert over min sterke, modige kone som har gått gjennom så mye de siste dagene. Jeg elsker deg», skriver han.

Paret forlovet seg i 2017 - et frieri som var av det romantiske slaget og som gikk som en farsott i svenske medier.

Zelmerlöw gikk ned på kne under en ferietur i Kroatia, noe som ble dokumentert på Instagram.

Janson publiserte et bilde som vitnet om en spesiell kveld for paret. På bildet satt hun ved et romantisk pådekket bord, med blomster og levende lys. 34-åringen satt på knærne med en nydelig solnedgang i bakgrunnen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer