Eurovision Song Contest:

Eurovision-Tusse vekker oppsikt med dette

- Man må få være tenåring også.

SVERIGES HÅP: I år er det 19 år gamle Tusse som representerer Sverige i Eurovision. Nå er det imidlertid noe annet som vekker oppsikt. Foto: Henrik Montgomery / TT / AFP / Sweden OUT / NTB
SVERIGES HÅP: I år er det 19 år gamle Tusse som representerer Sverige i Eurovision. Nå er det imidlertid noe annet som vekker oppsikt. Foto: Henrik Montgomery / TT / AFP / Sweden OUT / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tousin Chiza (19), bedre kjent som Tusse, er Sveriges representant i Eurovision Song Contest. Han er derfor nå trygt plassert i Rotterdam, og om mindre enn ei uke skal han opptre på den første semifinalen i den gjeve konkurransen.

I år er han en av de yngste deltakerne i sangkonkurransen, og det er derfor ikke helt unaturlig at han er å finne der de fleste av dagens unge voksne er å finne - Tinder.

Svenske Aftonbladet skriver at 19-åringen nå vekker oppmerksomhet gjennom å dukke opp på datingapper i den nederlanske byen.

Tinder

På sosiale medier har nemlig flere brukere reagert, til tross for at ikke alle stoler på at det faktisk er artistens ordentlige profil. I profilen står det «Noen som kan vise meg rundt?».

«Jeg kjedet meg og tittet rundt på Tinder: Tusse?? Trolig falsk, men avstanden var definitivt korrekt», skriver en, ifølge avisa.

De skriver også at Tusse flirer godt når de huker tak i ham for å spørre hvordan det går med nattdatingen. Avisa spør han nemlig rett ut om han er på Tinder.

- Jeg vet ikke. Det kan være hvem som helst, sier han, og ler videre da de viser opp bilde av Tinderprofilen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer