Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Loreen:

Eurovision-vinneren kom ut av skapet

- Da får jeg vel si at jeg er det, helt enkelt, sier Loreen. 

ÅPNET SEG: Svenske Loreen, som stakk av med seieren i Eurovision i 2012, kommer i et nytt tv-program ut av skapet. Foto: NTB scanpix
ÅPNET SEG: Svenske Loreen, som stakk av med seieren i Eurovision i 2012, kommer i et nytt tv-program ut av skapet. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): I 2012 stakk svenske Loreen (33) av med seieren i både svenske Melodifestivalen og i selve hovedfinalen under Eurovision Song Contest i Aserbajdsjan.

Låta «Euphoria» fikk hele 372 poeng i finalen, som slo rekorden til Alexander Rybak i antall tolvere i en finale.

Siden den gang har Loreen Zineb Noka Talhaoui, som hun egentlig heter, vært en stor stjerne i hjemlandet. Hun har også fått oppmerksomhet for sine uttalelser om narkotika og for å ha stormet av scenen etter bare tre minutter.

Nå skaper hun atter en gang overskrifter. I et nytt intervju kommer Eurovision-vinneren ut av skapet som biseksuell.

Snakker åpent

Det er Expressen som først omtaler saken. Som gjest i programmet «Renées brygga» åpner sangeren seg opp om legningen.

I en samtale om kjærlighet forteller hun at hun ikke blir forelska i noen basert på kjønn, men at det handler om menneske som helhet.

- Mange er så foksuert på kjønnet, det seksuelle. Kjærlighet er så mye mer enn det. Jeg pleier å si at «kjærlighet er der man finner det». Gjør det en biseksuell? spør hun og fortsetter:

- Ja, faktisk, da får jeg vel si at jeg er det, helt enkelt, svarer hun seg selv.

Programleder Renée Nyberg vil høre mer om artistens kjærlighetsliv, men får beskjed om at hun for tida er singel. 33-åringen mener også at hun ikke har tid til noe kjæreste.

- Jeg har ikke noe mangel på kjærlighet. Men om jeg er bundet til noen hele livet? Jeg er gift med jobben. Vi får se hva som skjer, men jeg er ikke ensom, forklarer hun og legger til at hun har et godt sexliv.

Toppløs på scena

Da Loreen gjorde comeback under Melodifestivalen i Sverige i fjor overrasket hun publikum ved å stille toppløs på scena.

Loreen ble nok en gang en snakkis da hun fortalte motemagasinet Elle at hun drikker den omstridte teen ayahuasca for å «komme i kontakt» med seg selv.

Teen inneholder DMT, et stoff som kan skape hallusinasjoner. Teen blir som oftest drukket i forbindelse med rituelle seremonier i Sør-Amerika.

32-åringen har tidligere fortalt at hun hadde en tøff oppvekst, og ble mobbet på skolen

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling