Salvador Sobral:

Eurovision-vinneren var døden nær. Nå har han fått nytt hjerte

Den portugisiske sangstjernas hjertetransplantasjon ser ut til å være vellykket.

PÅ BEDRINGENS VEI: Eurovision-vinner Salvador Sobral vil trolig kunne leve et normalt liv framover, etter at han fikk nytt hjerte forrige uke. Her er han avbildet under finalen i Eurovision Song Contest 2017. Foto: NTB scanpix
PÅ BEDRINGENS VEI: Eurovision-vinner Salvador Sobral vil trolig kunne leve et normalt liv framover, etter at han fikk nytt hjerte forrige uke. Her er han avbildet under finalen i Eurovision Song Contest 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I midten av mai vant Salvador Sobral (27) Eurovision-finalen etter å ha trollbundet tv-seerne med sangen «Amar pelos dois», og sikret dermed Portugal sin første seier i sangkonkurransen.

Månedene som fulgte ble imidlertid dramatiske for Sobral. Han ble nødt til å legge karrieren på is på grunn av hjertesykdom, og i september ble han innlagt på en intensivavdeling på et sykehus i Lisboa for å vente på et nytt hjerte.

Nå har 27-åringen imidlertid gjennomgått hjertetransplantasjonen, etter å ha kjempet for livet de siste månedene. Det melder ABC.es.

Vil kunne leve normalt

Avisa skriver at Sobral nå har forlatt intensivavdelingen ved Santa Cruz-sykehuset utenfor Lisboa, og at han er blitt flyttet til en annen avdeling.

Den omfattende operasjonen ble gjennomført fredag forrige uke, og ifølge en talsperson ved sykehuset, José Manuel Correia, går det etter forholdene bra med Sobral.

Videre siterer avisa en kardiolog som forteller at sangstjerna allerede har startet med fysioterapi og rehabilitering. Det er ventet at Sobral kommer til å kunne leve et normalt liv, så sant ingenting går galt framover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer