Eva Longoria:

Eva Longoria (42) venter sitt første barn

Det bekrefter én av hennes representanter.

GRAVID: Eva Longoria og ektemannen José Antonio Bastón venter sitt første barn sammen. Det bekrefter Longorias representant. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Eva Longoria og ektemannen José Antonio Bastón venter sitt første barn sammen. Det bekrefter Longorias representant. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Natt til onsdag bekreftet Eva Longorias representant overfor flere amerikanske medier at 42-åringen venter sitt første barn med ektemannen José Antonio Bastón (49).

I et to år gammelt intervju med kjendismagasinet People uttalte Longoria at hun hadde tenkt på om tiden var i ferd med å renne fra henne.

- Jeg fylte nettopp 40 år, så jeg har tenkt «er tiden i ferd med å renne ut?» Jeg bør egentlig tenke på å få barn, men det føles som om livet mitt er komplett, sa hun.

For norske tv-seere er hun kanskje mest kjent for sin rolle som «Gabrielle Solis» i tv-serien «Frustrerte fruer». Serien ble sendt fra 2004 til 2012 og Longoria var med hele veien.

VENTER BARN: Eva Longoria og mediemogulen José Bastón venter barn. Foto: Roshan Perera / Splash News / NTB Scanpix
VENTER BARN: Eva Longoria og mediemogulen José Bastón venter barn. Foto: Roshan Perera / Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Eva Longoria har foreløpig ikke kommentert babynyheten selv.

Ekteskapet

Longoria og Bastón giftet seg i 2016 i Mexico. Begge har tidligere ekteskap bak seg, og Bastón er allerede far til tre barn.

Da People intervjuet Longoria i sommer fortalte hun at hun var overrasket over at hun i det hele tatt hadde giftet seg på nytt.

- Jeg trodde aldri jeg skulle gifte meg igjen. Jeg er ikke tilhenger av ekteskap, men jeg liker å være gift med ham, sa hun og la til:

- Han overrasket meg med middag, en fin gave og en sanger. Det var helt utrolig.

Ryktene

Det har også tidligere versert rykter om at skuespilleren var blitt gravid, men det dementerte hun selv via Snapchat.

- Jeg så noen bilder av meg selv på en båt hvor jeg så veldig tjukk ut, sa hun og lo.

- Jeg må bare fortelle dere at jeg ikke er gravid. Det eneste jeg har gjort, er å ha drukket mye vin og spist mye ost og pannekaker, sa hun i april.

Tidligere har skuespilleren, som er mest kjent for sin rolle som Gabrielle i den populære serien «Frustrerte fruer», også måtte avvise graviditetsrykter.

Den gang var det hennes nye «glød», som fansen la merke til.

- Alle sier jeg stråler, men jeg er ikke gravid fortalte hun den gangen til In Touch, ifølge Contactmusic.com, og fortsatte:

- Vi tenker ikke på det (og få barn) akkurat nå. Vi har bare vært gift i fire måneder.

Videre forklarte 42-åringen at gløden skyldtes av at hun rett og slett bare var lykkelig.

- Og ha en person ved din side uansett hva, er en god følelse. Vi hjelper hverandre gjennom karrieren og vårt personlige liv, fortalte hun åpenhjertig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer