«Ex on the Beach» Norge:

«Ex on the Beach»-Malin om «slut shaming»: - Ekstremt fortvilet

«Ex on the Beach»-Malin kjenner at sinnet kommer når hun snakker om den opphetede debatten.

REAGERER: Deltaker Malin Håvardsdotter reagerer sterkt på at en av de andre deltakerne kalte jentene for «sluts» etter den omdiskuterte gruppesexen. Hun forteller at hun nå ønsker å ta opp tematikken på vegne av alle jenter i det ganske land. Foto: Discovery
REAGERER: Deltaker Malin Håvardsdotter reagerer sterkt på at en av de andre deltakerne kalte jentene for «sluts» etter den omdiskuterte gruppesexen. Hun forteller at hun nå ønsker å ta opp tematikken på vegne av alle jenter i det ganske land. Foto: Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Ex on the Beach» på TVNorge har allerede lagt bak seg flere skandaler, og ble i forrige uke omtalt som det drøyeste som har gått på norsk TV noensinne. Programmet er også blitt heftig diskutert i kronikker og på internett, ofte på grunn av hendelser omhandlende sex, konflikter og kropp.

I gårsdagens episode av serien skjedde det noe som skapte en opphetet diskusjon blant deltakerne selv.

Som følge av den mye omtalte gruppesexen forrige uke, omtaler en av de mannlige deltakerne - Jørgen (24) - de andre jentene som «sluts».

Begrepet blir brukt flere ganger i løpet av episoden, og kulminerer i en heftig krangel blant deltakerne selv på hvorfor begrepet brukes, og hvorfor menn i samme situasjon ofte blir hyllet, mens jenter blir sett ned på.

- Ekstremt fortvilet

Deltaker Malin Håvardsdotter (24) er blant dem som reagerte sterkt under selve innspillingen, i likhet med blant andre Melina Johnsen (22) og Rikke-Mari Isaksen (23).

Håvardsdotter reagerer flere ganger under innspillingen på den harde ordlyden.

- Jeg blir helt ekstremt fortvilet over hvordan disse ordene brukes. Det er i manges dagligtale, og man hører det nesten hele tida. Jeg blir lei meg, oppgitt og opprørt, fordi jeg mener det ikke er riktig å bruke slike betegnelser på andre mennesker. Det er ikke greit å «slut shame», forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer