«Ex on the Beach»-mamma: - Ingen ønskedrøm

Mora til «Ex on the Beach»-deltaker Andreas Østerøy tror likevel ikke realitydeltakelsen vil ødelegge for sønnen.

REALITYDELTAKER: Andreas Østerøy har gjort seg godt bemerket i årets sesong av «Ex on the Beach». Dette synes mora om deltakelsen. Foto: Privat
REALITYDELTAKER: Andreas Østerøy har gjort seg godt bemerket i årets sesong av «Ex on the Beach». Dette synes mora om deltakelsen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne sesongen av «Ex on the Beach» er muligens drøyere enn fjorårets. Årets deltakere så fjorårets gruppesex og høynet med løssluppenhet, gruppeonani og krangling så busta fyker. Det vekker naturlig nok oppsikt, men ikke bare her til lands.

Dagbladet har spurt flere realityeksperter fra det store utland om hva de synes om den norske utgaven av serien, som også sendes i flere land verden over. Danske Se og Hørs journalist uttalte blant annet at noe slikt «aldri har blitt sendt på dansk tv før».

Det kan være enkelt å tøyse med at deltakerne er drøye, og at det går hardt for seg inne på hotellet. Noen seere føler kanskje på en slags skadefryd, til og med. Men hvordan er det egentlig for dem som står disse deltakerne nærmest? At det er enkelte foreldres verste mareritt at barna skal ha sex på tv, er nok ingen hemmelighet.

- Ikke redd

Hilde Østerøy (52) er mammaen til deltaker Andreas Østerøy (23). Allerede før sesongen hadde begynt, markerte han seg som en av de mest synlige deltakerne - blant annet på grunn av et ønske om å ha analsex på skjermen.

Det skjedde ikke, men diverse andre seksuelle hendelser fant sted på skjermen. Til tross for at han er homofil, var han én av tre gutter som var intim med deltaker Siv Meyer for ei tid tilbake. Klippet vekket reaksjoner både her til lands og i utlandet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer