Nicole Eggert:

- Få det ut av meg

«Baywatch»-stjerna fikk marerittbeskjed av legen.

KREFTSYK: Nicole Eggert forteller om kreftdiagnosen, Her fra 2010. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB
KREFTSYK: Nicole Eggert forteller om kreftdiagnosen, Her fra 2010. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Nicole Eggert (51) er trolig best kjent som Summer Quinn i «Baywatch» eller Jamie Powell i «Charles in Charge».

I et eksklusivt intervju med People kommer 51-åringen med en nedslående beskjed: Hun har blitt diagnostisert med brystkreft.

Eggert forteller at hun fikk diagnosen like før jul, og at hun hadde tatt kontakt med legen omtrent to måneder tidligere fordi hun hadde gått opp over elleve kilo og hadde forferdelige smerter i sitt venstre bryst. Selv mistenkte hun overgangsalder.

OVERLEVDE: Pamela Anderson var en av de største på 90- og 2000-tallet. Siden har hun vært ganske stille om alle skandalene som skjedde i og rundt hennes liv på den tida. I en ny Netflix-dokumentar forteller hun alt. Video: Netflix Vis mer

- Det dunket og var veldig vondt. Legen ga meg beskjed om at jeg måtte få sjekket det ut umiddelbart, men alt var fullbooket så jeg måtte vente helt til slutten av oktober, forteller 51-åringen.

Svaret kom raskt, og plutselig var hun en kreftpasient.

DEN GANG DA: Nicole Eggert sammen med medskuespiller Pamela Anderson. Her fra 1993. Foto: Dave Lewis/REX/NTB
DEN GANG DA: Nicole Eggert sammen med medskuespiller Pamela Anderson. Her fra 1993. Foto: Dave Lewis/REX/NTB Vis mer
«BAYWATCH»: Nicole Eggert som Summer Quinn. Foto: Fremantle Media/REX/NTB
«BAYWATCH»: Nicole Eggert som Summer Quinn. Foto: Fremantle Media/REX/NTB Vis mer

Nå venter hun på operasjon, cellegift og stråling. Det gjenstår også å se om kreften har spredt seg til andre deler av kroppen.

- Denne reisen har vært svært tøff. Jeg har panikkanfall hvor jeg bare er sånn: «Få det ut av meg». Du sitter der og kreften er inni deg, hele tida. Den vokser, og du vil bare ha den ut.

Eggert har to døtre, Keegan (12) og Dilyn (25). Det hun frykter mest, etter hun ble syk, er at hun ikke får vært til stede for barna sine.

TÅREVÅTT: Det blir en tårevåt historie da multiinstrumentalist Odin Aarvik Staveland åpner seg om morens død i «Hver gang vi møtes». Video: TV 2 / Jessica Maria Szymanska Vis mer

- Dilyn er voksen, men jeg har en tolvåring hjemme hvor jeg er den eneste omsorgspersonen. Jeg har ingen familie. Jeg har ingenting. Det fikk meg umiddelbart til å innse at det bare ikke er noe å gi etter for dette. Dette er noe jeg må komme meg gjennom. Dette er noe jeg må slå. Hun trenger meg mer enn noe og noen.