Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Svensk Hollywood-stjerne

Falt for 38 år yngre Emma

Dolph Lundgren (62) avslører at han har funnet kjærligheten med den 24 år gamle trønderen.

FORELSKET SEG I TRØNDER: Dolph Lundgren er i et forhold med norske Emma Krokdal. Foto: NTB scanpix.
FORELSKET SEG I TRØNDER: Dolph Lundgren er i et forhold med norske Emma Krokdal. Foto: NTB scanpix. Vis mer

Den svenske Hollywood-stjerna Dolph Lundgren (62) avslører overfor svenske Aftonbladet at han har fått seg kjæreste. Den utkårede heter Emma Krokdal (24), og de to møttes på et treningssenter i Los Angeles.

- Hun er min kjæreste, og vi møttes for fem måneder siden, sier han til avisa.

Møttes på trening

Dagbladet har vært i kontakt med Krokdal, som bekrefter forholdet.

- Vi møttes på et treningssenter hvor jeg jobber i West Hollywood. Vi har mye til felles og har det veldig bra sammen, skriver hun i en melding på Instagram.

24-åringen jobber som personlig trener på senteret Equinox, skriver hun selv på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

Pretending to have more than 0.01% patience

Et innlegg delt av Emma Krokdal (@emmakrokdal)

De har begge lagt ut bilder fra Den dominikanske republikk på Instagram, og er tilsynelatende sammen på filmfestivalen Cana Dorada. Aftonbladet skriver at de to viste seg på den røde løperen sammen.

Lundgren fikk sitt gjennombrudd i Hollywood med filmen «Rocky 4», og har siden vært å se i en rekke storfilmer som «The Expendables» og «Aquaman».

Tidligere gift

Han har tidligere vært i et forhold med skuespiller Grace Jones, som han spilte mot i James Bond-filmen «A View to a Kill». Lundgren har også to ekteskap bak seg - i 1991 giftet han seg med Peri Momm, men de to skilte seg året etter.

I 1994 giftet han seg med smykkedesigneren Anette Qviberg, som han har to barn med - Ida Sigrid (23) og Greta Eveline (18). De skilte seg i 2011.

Tidligere har Lundgren vært åpen om sin vanskelige oppvekst, hvor han ble mishandlet av sin nå avdøde far.

- Jeg hadde en veldig tøff start. Han var en intelligent fyr og var veldig stilig, men han hadde masse psykiske problemer som han lot gå utover meg og mammaen min, har han sagt i «Hellenius hörna», ifølge Aftonbladet.

Videre forklarer han at han også har hatt sitt å stri med, blant annet alkoholmisbruk.

KJÆRESTER: Erik Follestad med kjæresten Ingvild Schistad. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer