FANT TONEN: Morten Botten og Sofie Nilsen har tilbrakt mye tid sammen etter at de kom tilbake til Norge etter «Paradise Hotel»-innspillingen. Foto: Privat / sofienils1.blogg.no
FANT TONEN: Morten Botten og Sofie Nilsen har tilbrakt mye tid sammen etter at de kom tilbake til Norge etter «Paradise Hotel»-innspillingen. Foto: Privat / sofienils1.blogg.noVis mer

«Paradise Hotel» 2017:

Falt for hverandre under innspillingen av «Paradise Hotel»: - Vi hadde mye bedre kontakt enn hva seerne ser

Sofie og Morten avslører at de er mer enn bare venner. 

(Dagbladet): Mandag kunne «Paradise Hotel»-deltakerne Martine Lunde (20) og Aleksander Sæterstøl (20) fortelle at de har blitt kjærester.

Men de to er ikke de eneste fra årets sesong som fant tonen under deltakelsen i reality-serien.

Flere seere og «Paradise»-fans har muligens fått med seg at Sofie Nilsen (21) og Morten Botten (20), som er partnere i konkurransen, har fått en nær kontakt den siste tiden.

De prøver heller ikke å skjule at de har tilbrakt mye tid sammen etter at de kom hjem igjen etter innspillingen i Mexico.

Overfor Dagbladet kan duoen røpe at de i dag er mer enn bare venner, og at de har falt for hverandre.

- Vi begynte å merke at vennskapet utviklet seg til noe mer inne på hotellet, så tidlig som i femte uke. Det er klipt bort mye av forholdet vårt ettersom begge nektet for at vi likte hverandre, som i hvert fall er min teori. Det er veldig rart å se forholdet vårt på tv, for vi hadde mye bedre kontakt enn hva seerne ser, sier Nilsen.

STÅR SAMMEN: Sofie og Morten er partnere i konkurransen, og har vært det de siste ukene. Foto: TV 3
STÅR SAMMEN: Sofie og Morten er partnere i konkurransen, og har vært det de siste ukene. Foto: TV 3 Vis mer

- Aldri kjedelig

I disse dager Sofie og Morten på ferie sammen, i den romantiske byen Roma. Nilsen har allerede delt noen bilder fra turen på bloggen sin.

Sofie sier til Dagbladet at hun koser seg masse i Mortens selskap.

- Han er veldig omsorgsfull og snill, også liker jeg at vi begge er ganske like. Jeg vet at mange mener at man ikke skal være for like, men jeg synes ikke det er noe negativt. Vi begge er utrolig sta og liker å få viljen vår, så det blir aldri kjedelig, om man kan si det sånn. Han er også veldig morsom, og tar veldig godt vare på meg. Alt i alt en veldig fin gutt, skryter 21-åringen.

Morten Botten har også bare fine ord å si om reality-kollegaen.

- Det beste med Sofie må være personligheten og smilet hennes. Vi kan le av absolutt alt, og vi kan gjøre alt sammen. Jeg liker også at hun er spontan, sånn som med denne turen til Roma. Hun er selvfølgelig også veldig pen, sier bodøværingen.

Overlevde Utøya

Da Seoghør.no møtte årets deltakere under innspillingen i Mexico, åpnet Sofie Nilsen seg om en vanskelig historie som har påvirket henne enormt.

Hun var nemlig en av de mange ungdommene som var på Utøya under terrorangrepet 22. juli 2011. Hun og flere andre gjemte seg i skolestua da skytingen skjedde.

- Det hele startet med at vi hørte skuddene, og så fikk vi høre at det var en politimann som skjøt. Da ble vi geleidet inn i huset. Jeg ville ikke gå inn dit, for jeg hadde nettopp hørt om bomben i Oslo, og da tenkte jeg at det dummeste man kunne gjøre var å gå inn i et hus. Skudd høres veldig annerledes ut i virkeligheten enn hva man hører på film, forklarte hun.

Den blide jenta fra Vestfold fortalte at opplevelsen har gjort henne sterkere - til tross for at hun i flere år har slitt med å takle det hele.

- Utøya førte med seg veldig mye vondt for veldig mange, så jeg skulle jo selvfølgelig ønske at det aldri hadde skjedd. Men å oppleve noe sånt har også gjort meg til den jeg er i dag. Jeg måtte fort bli voksen. Det var veldig tøft, sa hun.

HVA SKAL JEG VELGE?: Kine Falch utfordrer «Paradise»-deltakerne med dilemmaer. Video: Lise Rafaelsen Vis mer