Prins Ludwig av Bayern og Sophie-Alexandra Evekink:

Falt om i bryllupet

Oppsto dramatikk under seremonien.

EKTEFELLER: Prinsesse Sophie-Alexandra og prins Ludwig giftet seg forrige helg. Foto: Robin Utrecht / Dana press / NTB
EKTEFELLER: Prinsesse Sophie-Alexandra og prins Ludwig giftet seg forrige helg. Foto: Robin Utrecht / Dana press / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige helg var det duket for et kongelig bryllup i Tyskland, da prins Ludwig av Bayern (40) og prinsesse Sophie-Alexandra (33) giftet seg.

Den nygifte paret ble formelt ektemann og kone kort tid etter forlovelsen, som ble kjent i august i fjor.

Under bryllupet hadde utallige tyskere møtt opp gatelangs i München for å hylle det nye prinseparet, men bak lukkede dører var det bare inviterte gjester som fikk adgang.

kan likevel ukjent dramatikk fra bryllupsfesten avsløres. Det skriver Hello! Magazine.

Prinsesse Märtha Louise møtte norske medieledere i Bergen. Der fortalte hun om medieoppmerksomheten som førte til en «dyp depresjon» som ung voksen. Video: Medieleder 2023 Vis mer

Måtte få hjelp

Med «alles» øyne rettet mot seg under helgas bryllup skal den ferske prinsessen nemlig ha falt om midt i seremonien. Det skriver hoffreporter Christins Queens, som skal ha fått hendelsen bekreftet av en talsperson, på Twitter. Hva som var årsaken er ikke kjent.

«En talsperson bekreftet at prinsesse Sophie besvimte under bryllupet i morges. Etter litt drikke var hun frisk igjen og seremonien fortsatte».

Hoffreporteren refererer videre til den tyske avisa Bild:

«Bruden falt bakover, brudgommen fanget henne. Forloverne hjalp til, og ambulansepersonell kom med vann til henne. Hun følte seg bra igjen med en gang. Prins Leopold av Bayern ga henne en bit glukose».

Prinsesse Kate overrasker alle med en piano-opptreden under Eurovision. Video: BBC/Eurovision Vis mer

Sammenliknes med Kate

Det var også flere detaljer med prins Ludwig og prinsesse Sophies bryllup som vekket oppsikt. Den tyske avisa Bild mente nemlig at bruden var slående lik en tidligere prinsesse-brud.

«Sløret, kjolen, tiaraen - til og med buketten og håret i store krøller … Nei, det er ikke prinsesse Kate som lover William (41) evig kjærlighet her. Det er et tysk eventyrbryllup og prinsessen vår heter Sophie!», skrev avisa.

«Klassisk, elegant og likevel moderne - som Kate og William 29. april 2011 i Westminster Abbey i London», sto det videre.

NYGIFT: Prins William og prinsesse Kate under sitt bryllup i 2011. Foto: Martin Meissner/AP/NTB
NYGIFT: Prins William og prinsesse Kate under sitt bryllup i 2011. Foto: Martin Meissner/AP/NTB Vis mer
BRUDEPARET: Prinsesse Sophie-Alexandra og prins Ludwig. Foto: Robin Utrecht / Dana press / NTB
BRUDEPARET: Prinsesse Sophie-Alexandra og prins Ludwig. Foto: Robin Utrecht / Dana press / NTB Vis mer

Prins Ludwig er den eldste sønnen til prins Luitpold og tippoldebarnet til Bayerns siste konge, kong Ludwig III. Tyskland gikk vekk fra monarki i 1918.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer